The Beast staafmixer Princess

The Beast, de nieuwe staafmixer van Princess. Maar zoals de naam het al kan raden is het niet zomaar een mixer. Geen enkele keukenklus is te veel gevraagd. Ontdek hier al zijn functionaliteiten.

Wat kan je ermee doen?

Mixen, hakken en crushen. Dankzij het vierblad mes kan de emixer alle harde taken aan in de keuken. Zelfs ijs crashen, wat voor veel mixer een onmogelijke taak is, vormt geen probleem.

Robuuste jongen

Opvallend is de 25 cm lange staafmixervoet en z’n robuust uitstraling. De mixer is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een vermogen van maar liefst 1000 watt. Deze mixer wordt gegarandeerd een vaste en krachtige partner in je keuken. Hij heeft z’n bijnaam ‘The Beast’ helemaal niet gestolen!

Soft touch

Ondanks z’n robuustheid en excellent vermogen ligt deze mixer aangenaam in de hand. De soft-touch afwerking zorgt ervoor dat je op een zachte manier de snelheidsregelaar kan aanpassen. Een stijfvolle lichtring maakt het design helemaal af.

Bij de mixer hoort er ook een XL maatbeker. Met een inhoud van 800 ml en een bijhorend deksel en antislipfunctie vormt deze maatbeker een handige extra functionaliteit.

Reageer