Novy_One

Novy lanceert de One. Een werkbladdampkap die netjes geïntegreerd zit in de kookplaat én nog eens heel wat handige functionaliteiten heeft én geen grenzen kent. Novy blijft innoveren in de dampkaptechnologieën. Dit knap staaltje technologie blaast je zo van je sokken.

Geïntegreerde werkbladdampkap van Novy

Een afzuigkap is is een absolute must in de keuken, maar de meeste  dampkappen verstoren vaak het evenwicht van de architectuur in de keuken. Novy kennende heeft nagedacht hoe ze die dampkap op de beste en mooiste manier kunnen integreren in de keuken.

Zo is de Mood een prachtige dampkap die eveneens kan gebruikt worden als verlichtingsobject. Wil je helemaal niks zien hangen, dan is hun One het perfecte antwoord. Die zit namelijk geïntegreerd in de kookplaat. Visuele rust in de keuken is eindelijk een feit!

Wie kiest voor een keukeneiland moet een moeilijke beslissing maken als het over de dampkap gaat. Kies je voor een systeem dat boven je dampkap hangt of wens je meer een geïntegreerde oplossing. Wel, Novy springt niet alleen op de kar van de afzuigkappen die geïntegreerd zitten in de kookplaat, ze scoren dan nog eens fantastisch met dit architecturaal hoogstandje.

 

Novy_one

 

De One zuigt geurtjes af aan de bron. En dat op de meest discrete, stille en efficiëntste manier. De afzuigkap zit tussen in de potten en pannen. Van zodra je begint te koken, komt de afzuigkap tevoorschijn. Uniek aan dit systeem is dat wanneer je de dampkap niet gebruikt, dat deze netjes in de kookplaat verdwijnt. Ervaar een visuele rust zoals nooit tevoren!

Afzuigmogelijkheden

Nu denk je waarschijnlijk, allemaal goed en wel.  Maar hoe zit dat met de afzuiging? Ook daar vindt Novy steeds de beste oplossing en voorziet zelfs twee mogelijkheden. Zo kan je kiezen om de afvoer via de vloer te laten gaan. Maar je kan ook opteren voor recirculatie. Deze energiezuinige techniek wordt steeds vaker toegepast in energiezuinige woningen en keukens waar de afvoer naar buiten niet mogelijk is. Het principe van de recirculatie filtert de dampkap de kookdampen en geurtjes om ze vervolgens terug schoon in de ruimte terug te brengen.  Kies je voor dit principe? Dan kan je genieten van absolute vrijheid. Door niet afhankelijk te zijn van afvoerpunten, kan je zo goed als overal koken. Integreer deze dampkap in een verrolbaar kookeiland en doorbreek die grenzen.

 

Novy_one

Flexibel koken

Om nog beter en flexibeler te kunnen koken combineert Novy deze werkbladdampkap met de nieuwste inductiekookplaten. Uitgerust met 4 octagonale kookzones  die je met een simpele druk op de knop tot twee extra grote én krachtige zones maakt. Ideaal voor grote kookpotten of planchaplaten.

Ook het design is er eentje om u tegen te zeggen. Vervaardigd uit opaak glas en voorzien van witte oplichtende bedieningsknoppen bij gebruik, is deze werkbladdampkap een knap staaltje design. Bovendien zit de plaat naadloos geïntegreerd in het werkblad. Een ongeziene detaillering in design maakt van deze kookplaat een echte eye-catcher.

Makkelijk te installeren en onderhoudsvriendelijk

Al deze functionaliteiten maken van deze One een droomafzuigkap. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze plaat nog eens extreem onderhoudsvriendelijk en makkelijk installeerbaar. Voor de installateur is er een eenvoudige plug-and-play installatie voorzien die in elke keukenkast past. Bovendien is de bediening van zowel de kookplaat als de damkap geïntegreerd in een centrale bediening. Tot slot is de ONE heel onderhoudsvriendelijk. Alle onderdelen zijn makkelijk demonteerbaar en mogen in de vaatwasser.

Wat denk jij van deze werkbladdampkap? Zullen we in de toekomst meer van dit soort dampkappen gaan zien?

Richtprijs: € 3299

Reageer