GEFU

Indien je van plan bent om aan de slag te gaan met de barbecue, is Gefu hierbij een excellente partner! Hun tools zijn niet alleen weldoordacht, maar hebben ook vaak meerdere functies of toepassingen. Wat meer is dat je hierdoor ook het milieu een handje helpt door aluminiumfolie en wegwerp grillbakjes achterwege te laten. We zetten de merkwaardigste tools graag voor jou op een rijtje.

Serveer vis zonder zorgen

Een hele vis perfect barbecueën, boordevol smaken uit jouw eigen kruidentuin? Dat kan perfect met de vishouder. Met de verschuifbare steunpunten kan de vis perfect gepositioneerd worden en intact geserveerd worden. Kan ook gebruikt worden in de oven natuurlijk!

Klik hier om producten in te laden

Kippenboutjes en spareribs: Hoe begin je eraan?

Door de onregelmatige vorm van kippenboutjes, is het niet gemakkelijk om ze mooi egaal te grillen. Maak kennis met de kippenboutenhouder van Gefu! Je kunt tot maar liefst 12 kippenbilletjes of kippenvleugeltjes knapperig grillen zonder ze te keren.

Klik hier om producten in te laden

Ook voor smakelijke en perfect gegaarde ribbetjes heeft Gefu de oplossing: een rek dat zowel op de barbecue als in de oven kan gebruikt worden.

Klik hier om producten in te laden

Steaks en burgers gelijkmatig en snel gebakken!

Al eens van een vleesverzwaarder gehoord? Dankzij Gefu wel! Afgelopen met bolle steaks en burgers die van binnen nog rauw zijn en aan de buitenzijde overbakken werden. Zowel geschikt voor gebruik op de barbecue als in de pan!

Klik hier om producten in te laden

Marineren à volonté

Met de marinadespuit kun je de marinade en opgeloste kruiden rechtstreeks in het vlees spuiten. Super toch?

Klik hier om producten in te laden

Groentjes in de wok op de barbecue

Groentjes maak je op een gezonde manier klaar op de barbecue in een wokpan in hoogwaardig roestvrij staal. De handgreep is afneembaar, waardoor de wokpan ook perfect in de oven kan worden gebruikt.

Klik hier om producten in te laden

Safety first!

In het heetst van de strijd kan je aan het barbecuestel wel een goed paar handschoenen gebruiken. Met de stoere velourslederen handschoenen worden beide handen beschermd. Heb je maar nood aan 1 handschoen, dan biedt de grillhandschoen jou eveneens een goede bescherming tegen de hitte en het vuur.

Klik hier om producten in te laden

Na het barbecuefestijn, het schoonmaken

Met de 3-in-1 borstel kun je de het vuil van de grill schrapen, schuren en schaven. Er zal geen vuiltje meer te bespeuren zijn en de grill zal in een wip klaar zijn voor de volgende barbecuesessie!

Klik hier om producten in te laden

Benieuwd naar de volledige BBQ lijn van Gefu? Klik dan hier!

 

Reageer