amana amerikaanse koelkast

De nieuwe ‘PRO-Line’ van Amana behoudt zoals altijd zijn professionele look en koelcapaciteiten, maar wordt voorzien van hier en daar een nieuw extra designelement om de algemene look en feel van de koelkast nog net iets te optimaliseren. Voor echte perfectionisten!

Design

Amana hoeft zeker geen ingrijpende maatregelen te treffen in het design van zijn koelkasten, maar het merk legt de lat heel hoog en verandert kleine designelementen die de koelkast net dat beetje meer geven in het algemene keukenbeeld. Zo zijn de toestellen van de ‘PRO-Line’ van een nieuw dakje voorzien dat symmetrisch loopt met de plint en lange inox handgrepen met een diameter van 25 mm, die over de volledige lengte van de deuren doorlopen.

Op die manier wordt het grote frontoppervlak van de koelkasten uit inox onderbroken en wordt er een subtiele asymetrische vormgeving bekomen. De side-by-sides hebben dan weer een inox rooster rond de icemaker. De INT-modellen die niet volledig uit inox gemaakt zijn, maar enkel uitgerust zijn met inox deuren, hebben zijstrips die de gekleurde zijkanten bedekken wanneer het toestel in een nis geplaatst wordt.

Pro-line

De nieuwe ‘PRO-Line’ bestaat uit de klassieke side-by-sides, al dan niet met water- en ijsdispenser, met een corpusdiepte van 60 cm en 71,1 cm en een aantal bottom mounts, met een diepvriescompartiment in de vorm van een lade onder de koelkast, met een corpusdiepte van 60 cm en 73,7 cm. De toestellen behoren allemaal tot de energieklasse A, ze verbruiken dus minder dan een lamp van 60 Watt en beschikken over alle kwaliteiten die zo eigen zijn aan het merk Amana.

De verstelbare leggers zijn allemaal vervaardigd uit kristalklaar veiligheidsglas en de bewaringslades en schappen in de koelkast en het diepvriesgedeelte zijn afgewerkt met een roestvrijstalen look. Dit om zelfs aan de binnenzijde van de toestellen een hoogwaardige look te garanderen. En om het gebruikscomfort te bevorderen, zijn de toestellen ook voorzien van specifieke lades, zoals groenten -en fruitlades, delicatessenlades met temperatuurcontrole, doorzichtige deurvakken en nog zoveel meer, afhankelijk van het toestel.

Filter

Daarnaast is er nog een antibacteriële filter in de koelkasten aanwezig, een No Frost-systeem dat automatisch ijsvorming tegengaat en het multiflow systeem dat voor een gelijke temperatuur zorgt in de volledige koelkastruimte.

AC22PB-PRO-INT < € 3590
AC22HB-PRO-INPK < € 4790
AS26HB-PRO-INT < € 4890
AB20PB-PRO-INT < € 3690