Peugeot biedt dit eindejaar een breed scala aan geschenkkoffers om aan alle wensen en budgetten te voldoen. Molens, wijnaccessoires, keramische ovenschalen, de Peugeot koffercollectie bevat een schat aan geschenken. Om te krijgen of te geven, maar in elk geval immens handig en praktisch. Cadeaus waar iedereen blij van wordt.

Voor de whiskylover

Ga samen het avontuur aan van het proeven van whisky, waarvan de kleuren, de aroma’s en de smaken oneindig gevarieerd zijn. Deze twee proeverijsets zijn ontworpen om er de rijkdom en complexiteit van te waarderen, evenals die van uw lievelingssterkedrank. Voor deze geschenkdooseditie zijn de koelvoeten uitgevoerd in de kleur basalt die overeenkomt met de gezellige sfeer van een proeverij met vrienden.

Klik hier om producten in te laden

100% Nature

Deze duo wordt gemaakt van stukken hout die normaal gesproken tijdens het productieproces worden weggeworpen wegens kleine visuele gebreken. Een zandstralingsproces geeft de molen structuur en zorgt voor een uniek visueel effect en een onvergelijkbare uitstraling.
Klik hier om producten in te laden

So Chic

De eigentijdse signatuur van Peugeot voor dit duo peper- en zoutmolen Line van 12 cm. Het slanke grafische ontwerp combineert de elegantie van een fijn geribbelde aluminium body met de warmte van een houten kop in de kleur grafiet. Beide voorzien van een peper- en zoutmaalwerk van Peugeot met onbeperkte garantie. Bij dit duo krijgt u de roestvrijstalen specerijentrechter van Peugeot cadeau.

Klik hier om producten in te laden

Wine Service

Ontkurken in een enkele beweging met de kurkentrekker Clavelin met het gepatenteerde mechaniek. Perfect schenken met de schenktuit Arum die de aroma’s van de wijn onthult dankzij zijn ingebouwde beluchter. Deze exclusieve doos kunt u blindelings cadeau doen aan liefhebbers van wijn en van proeverijen. Voor kleine of grote gelegenheden, kerstmis, verjaardagen…

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer