Liebherr presenteert haar nieuwe range inbouwdiepvriezers die vooral opvallen door het toevoegen van een aantal praktische functionaliteiten.

Nieuw display

Het vernieuwde temperatuurdisplay met zwarte achtergrond en witte cijfers is dankzij het grote contrast extra goed leesbaar. De temperatuur is in een oogopslag af te lezen als de deur geopend wordt.

De tiptoetsbediening is standaard op de Premium modellen. Alle Comfort modellen beschikken over druktoetsen.

BioCool

De traditionele groenteladen zijn op bijna alle modellen verdwenen en vervangen door BioCool. Levensmiddelen blijven langer vers dankzij de instelbare luchtvochtigheid.

BioFresh blijft overigens de beste keuze wanneer het gaat om zo lang mogelijk bewaren van levensmiddelen. Niet alleen de vochtigheid wordt elektronisch gecontroleerd, ook de temperatuur wordt in de BioFresh lade net boven de 0°C gehouden.

FlexSystem

Groente, fruit, vlees, vis en kaas. Het krijgt allemaal een eigen plek in de BioFresh- of BioCoollade. Het vinden van de juiste ingrediënten is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Standaard op Premium BioFresh inbouwapparaten.

Als accessoire verkrijgbaar voor alle inbouwapparaten met BioFresh en BioCool, uitgezonderd de modellen met twee naast elkaar geplaatste BioCool laden.

VarioBox 2.0

De VarioBox voor het serveerklaar bewaren van levensmiddelen in de koelkast is verbeterd. De gebruiksvriendelijke VarioBox is zelfs met één hand uit de deur te halen. Ideaal voor het bewaren van de roomboter of jam.

Standaard op Premium inbouwapparaten (m.u.v. UIK 1550)

20% zuiniger dan A+++

Het assortiment inbouwapparaten bevat maar liefst 28 modellen met het beste energielabel A+++. Drie modellen zijn nog eens 20% zuiniger dan A+++. Liebherr beschikt hiemee over het grootste inbouwassortiment zuinige koel- en vrieskasten.

Voor wie op zoek is naar het allerzuinigste op het gebied van inbouwapparatuur biedt Liebherr een koel/vriescombinatie en twee koelkasten. De IKBP 2770 en IKBP 2370 koelkasten met BioFresh zijn de zuinigste in hun klasse. De Liebherr ICP 3334 is zelfs de enige inbouw koel/vriescombinatie op de markt die het superzuinige A+++ -20% energielabel draagt.

Klik hier om producten in te laden