De SBSes 8486 heeft alles wat je maar kunt wensen op het gebied van koelen en vriezen. Een lekker wijntje? Dat kan! Het wijndeel bewaart zowel rood als wit op drinktemperatuur. Een cocktail met ijs? Geen probleem. De automatische IceMaker zorgt altijd voor voldoende ijsblokjes. Ontdooien? Niet meer nodig. Het NoFrost vriesdeel hoeft nooit meer te worden ontdooid. Geen zin om elke dag boodschappen te doen? Haal alles in huis voor de hele week. Het grote koeldeel biedt enorm veel koelruimte en met de BioFresh(-Plus) zone blijven groenten, fruit, vlees en vis tot 3 keer langer houdbaar. Maar dat is nog niet alles…

Wijn op juiste drinktemperatuur

liebherrDeze side-by-side koelkast heeft 2 onafhankelijk instelbare wijnbewaarzones. De temperatuur is per zone instelbaar tussen +5°C en +20°C. Ideaal voor het bewaren van zowel rode als witte wijn op het zelfde ogenblik én op de juiste serveertemperatuur!

Groenten, fruit, vlees en zuivel tot 3x langer vers

liebher

In de BioFresh laden, bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid, behouden groenten en fruit, vlees, vis en zuivel hun gezonde vitaminen en smaak tot wel 3 maal langer dan in een gewoon koelgedeelte. 40% van het voedsel dat we weggooien bestaat uit deze voedselcategorieën. Met de side-by-side van Liebherr kun je naar schatting zo’n 150€ per jaar besparen!

Nooit meer ontdooien

Nooit meer de vriezer ontdooien, geen rijp op de verpakkingen, de tekst op de verpakking blijft leesbaar en producten vriezen niet meer aan elkaar. Dat is toch de wens van iedereen?

Altijd voldoende ijsblokjes op voorraad

li

De IceMaker produceert tot 0,8 kg ijsblokjes per dag en vult de bewaarlade van 1,5 kg automatisch aan. Zo heb je dus altijd voldoende ijsblokjes voor een koel drankje.

Ook bij een volle koelkast voldoende licht

De compacte en energiezuinige led-technologie kan plaats besparend in het interieur worden geïntegreerd. De plafond- en achterwandverlichting zorgen voor een gelijkmatige verlichting van de koelruimte. LED’s in de onderzijde van de wijndeur zorgen voor een goede verlichting wanneer de vriesladen worden opengetrokken. De helderheid van de ledverlichting in het wijngedeelte is instelbaar en dimbaar.

Inclusief zacht sluiten garantie

De SoftSystem deursluiting dempt de beweging bij het sluiten. Vanaf circa 45° wordt de deur automatisch dichtgetrokken. Met volle handen is een klein zetje dus voldoende om de deur volledig te sluiten.

Laden volledig uittrekbaar

De SoftTelescopic BioFresh laden lopen op rails en zijn volledig uitrekbaar. De lade wordt gedempt bij het sluiten en trekt zich de laatste 3 cm zachtjes dicht.

Eenvoudig te bedienen met vingertop

De twee 2,4″ grote bedieningsdisplays met hoge resolutie bevinden zich achter de deur en kun je met een lichte aanraking bedienen. Zo stel je eenvoudig de temperatuur in. Ook functies als SuperFrost en SuperCool zijn zo snel te activeren.

Supersnel afkoelen

Dat kan met de SuperCool-functie. De temperatuur in het koeldeel wordt voor 12 uur verlaagd naar +2°C. De resterende tijd is altijd zichtbaar in het display. Na afloop schakelt het koeldeel automatisch terug naar de ingestelde temperatuur.

Snel en vitaminevriendelijk invriezen

SuperFrost zorgt voor snel invriezen met behoud van kwaliteit. De temperatuur wordt verlaagd naar -32°C. Afhankelijk van de hoeveelheid in te vriezen producten schakelt SuperFrost automatisch terug naar de ingestelde temperatuur.

Geen vingerafdrukken

Vingerafdrukken op de edelstalen deur zijn verleden tijd. SmartSteel biedt een krastvaste en duurzame bescherming en de koelkast kun je dus zonder poetsmiddelen eenvoudig met een doekje reinigen.

Een frisruikende koelkast

De FreshAir filters in het koeldeel en in het wijndeel reinigen de lucht en nemen onaangename geuren snel op. Wanneer je hiervoor kiest, krijg je een waarschuwing wanner het filter aan vervanging toe is.

Keuze uit extra ruimte voor flessen of grote schalen

Heb je behoefte aan ruimte voor extra flessen? Dan les je het flessenplateau bovenop. Er kunnen tot maximaal 5 flessen liggen zonder dat ze gaan rollen. Minder ruimte nodig voor flessen, maar nood om grote bekers, pannen of schalen te koelen? Leg dan de glasplaat bovenop en creëer zo extra ruimte.

Vanuit de koelkast, rechtstreeks op de ontbijttafel

Da VarioBoxen zijn handig voor het opslaan van zaken zoals boter en confituurpotjes. De boxen zijn makkelijk toegankelijk via het deksel of in zijn geheel uit te nemen en op tafel te zetten. De VarioBoxen kunnen op verschillende hoogtes in de deur worden geplaatst.

Potjes en tubes georganiseerd opgeslagen

De VarioSafe is een lade voor het gekoeld bewaren van kleine verpakkingen, potjes en tubes. De bruikbare hoogte is op 2 standen in te stellen.

Invriezen in iedere lade

Dankzij FrostSafe kunnen producten in iedere lade snel worden ingevroren. Producten verplaatsen van een invriesvak naar vrieslade is dus niet nodig! De diepvriesladen met transparante voorzijde bieden goed zicht in de lade. Iedere lade heeft bovendien 2 handgrepen waarmee je de lade eenvoudig kunt uitnemen.

Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart

Wens je iets in te vriezen dat hoger is dan een vrieslade? Geen probleem. De dievriesladen en tussenliggende glasplateaus zijn uitneembaar en waardoor je extra ruimte creëert om grote en hoge producten in de vriezer te doen passen.

Kom de verkooppunten van de side-by-side van Liebherr te weten via Niwzi.be:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer