Liebherr BluPerformance

Met de BluPerformance reeks zet Liebherr een nieuwe maatstaf in energiezuinigheid, en verruimt het tegelijkertijd de inhoud van zijn koelkasten en diepvriezers.

Op de IFA konden we nader kennismaken met deze innovatieve reeks van Liebherr. Alle BluPerformance-apparaten zijn beschikbaar in de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++ en sommige zijn zelfs nog 20 procent zuiniger.

Hoe Liebherr daar in is geslaagd? Dankzij de integratie van de koeltechnologie in de plint – en niet langer achteraan het koelapparaat – is er liefst 20% meer netto inhoud bij de toestellen van 70 cm breed en de side-by-side koel/vriesapparaten.

In combinatie met de speciaal gemonteerde compressors heeft deze innovatie nog extra voordelen: de apparaten zijn tegelijk een stuk stiller en energiezuiniger.

Alle BluPerformance-koelkasten kunnen bovendien worden uitgerust met de nieuwste generatie van de SmartDeviceBox. Hiermee kan je communiceren met de koelkast en verkrijg je een nieuwe dimensie in de management van levensmiddelen.

Klik hier om producten in te laden