Koken met de kinderen kan een hele opgave lijken, met de tools van Lékué is het echter zelfs ontspannend te noemen. Samen sushi maken? Kinderspel! Dit zijn de leukste must-haves.

Grip met de Twin One

Vindingrijkheid, daar draait het bij Lékué allemaal om. De Twin One is een mes en een vork die verenigd kunnen worden tot een heus paar eetstokjes. Ideaal voor wie de kunst nog niet helemaal beheerst.

Klik hier om producten in te laden

Sushi Kit met rijstkoker

Deze Sushi kit bevat één van de meest populaire Lékué producten, namelijk de Rice&Grain Cooker voor in de microgolf. Zo bereid je heerlijke luchtige rijst. Met de rijstschepper kun je rijst scheppen zonder de korrels te breken. Het Makisu sushimatje in silicone is trouwens ook de meest hygiënische manier om jouw favoriete sushi’s te rollen.

Klik hier om producten in te laden

Stoommandje voor het hele gezin

Lekker groot en geschikt voor vier hongerige mondjes: het Ogya stoommandje met hoge wanden uit 100% platinum silicone kan van pas komen als je gestoomde garnalen of visrolletjes wil serveren bij de sushi. Voor iemand aan tafel die geen rauwe vis lust, of gewoon omdat het nu eenmaal zo lekker is!

Klik hier om producten in te laden

Easy Chopping snijplankje

In de hoek van dit handige snijplankje kun je het mes bevestigen, dat maakt de kookervaring van jouw kleine hulp-chef een stuk veiliger. Ook zeer handig voor volwassenen. Versnijd zo komkommer, avocado, verse zalm, tonijn en nog veel meer.

Klik hier om producten in te laden

Een verrassende afsluiter

Een lekkere maaltijd is nooit compleet zonder dessert! Mix lichee, mango, aardbeien, kaki of ander fruit in de blender, voeg eventueel wat suiker en citroensap toe ét voilà. Vul de Lékué ijsvormpjes met het lekkere goedje en steek ze voor een aantal uur in de diepvriezer. Gezond, verantwoord én in thema!

Klik hier om producten in te laden