Het is weer die tijd van het jaar. Het populaire kookgereimerk, Le Creuset , heeft zojuist een gloednieuwe kleur uitgebracht, en die is absoluut schitterend.

Nectar is de naam van de zonnige kleur en is geïnspireerd op de gloed van de zonsondergang en de wervelingen van honing. Het is dus eigenlijk een ‘golden hour’ in een braadpan .

Het NIEUWE Nectar van Le Creuset heeft de warme tinten van honing en karamel en zorgt voor een betoverende gele gloed in elke keuken en op iedere dinertafel, bij elke gelegenheid. Nectar is geïnspireerd op het kostbare nectar dat de basis vormt voor heerlijke honing. Deze diepe en rijke geeltint geeft met zijn amberkleurige tonen een spoor van warmte aan jouw keuken en nodigt fijnproevers uit om te genieten van eenvoudig koken met rijke en gedurfde smaken.

In een seizoen waarin de dagen korter zijn en de lucht koeler wordt, biedt Nectar een rijke basis voor andere kleuren zoals ons weelderig groene Bamboo en het vurige Oranjerood, die het gevoel van de kleurrijke vallende herfstbladeren oproepen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer