Met de Mood-dampkap heeft Novy een bijzonder 2-in-1-element in hun assortiment. Design en sfeer zijn de basisprincipes van Mood. Het is dan ook een efficiënte dampkap én een verlichtingselement. In 2016 kwam Mood op de markt in de kleuren wit en zwart, maar nu brengt Novy het bijzondere exemplaar ook uit in een warme steel look. Deze look sluit naadloos aan bij de trend van warme kleuren. Mood in steel is een perfecte combinatie met, bijvoorbeeld, een houten keuken. Ideaal in een strak interieur, maar even knap in combinatie met een klassieke look. Een eye-catchen in elke omgeving dus!

Mix & Match

Mood is standaard voorzien van 2 witte plafondelementen, al is er daar ook de keuze om die te voorzien in het zwart of steel. Voor wie nog een stapje verder wil gaan, is er ook nog een plafondplaat beschikbaar in het wit, zwart of steel look. Mood laat zich mixen en matchen om elke keuken de juiste sfeer te geven!

Creëer zelf de sfeer

Met Mood haal je een aanpasbaar verlichtingselement in huis. Dat wil zeggen dat de lichtintensiteit en kleurwarmte aanpasbaar zijn. Je hebt dus de keuze tussen een warm en sfeervol wit of een kouder en eerder functioneel wit. De ledstrips zijn bovendien energiezuinig.

Stille kracht

Deze dampkap is niet alleen knap ontworpen, ze is ook ontzettend stil. De strakke look verstopt de innovatieve recirculatietechniek. Dankzij dat systeem worden geurtjes binnenshuis aangepakt en heeft u geen warmteverlies door afvoer naar buiten.

 

Maak kennis met de Mood dampkap in steel op Batibouw in Paleis 11, stand 11.107

Reageer