Kusmi Tea en Special.T gaan samenwerken en dat wordt bij allebei gevierd met 4 iconische smaken. Deze twee premium theemerken symboliseren gedurfde moderniteit gepaard met diep respect voor het traditioneel theeritueel.

The best of both worlds

Een bijzondere samenwerking tussen Kusmi Tea en Special.T haalt “the best of both worlds” naar boven. Enerzijds Kusmi Tea, theehuis sinds 150 jaar, met zijn Franse expertise, keuze aan natuurlijke ingrediënten en legendarische recepten.
Anderzijds Special.T dat perfect de kunst beheerst om kwaliteitsthee te selecteren en te bereiden, samen met de Master.T machine dat niets aan het toeval overlaat. Na jaren onderzoek herkent de theemachine automatisch elke theecapsule, om elke thee tot op de seconde en tot op de graad te infuseren.

Het perfecte kopje thee volgens Special.T

Streng selecteren, beschermen en infuseren met het zuiverste water… Dat is het geheim van goede thee. Je moet de eigenschappen van de theevariëteit kennen, het water op de ideale temperatuur brengen en kiezen voor de optimale infusietijd om alle aroma’s van de thee tot hun recht te laten komen.

Special.T kiest voor de fijnste theeblaadjes, beschermt ze tegen lucht, licht en vocht in een hermetisch afgesloten capsule en infuseert ze in een minutieus afgestelde theemachine. Dankzij de MASTER.T theemachine wordt die kunst nu toegankelijk voor iedereen die van kwaliteitsthee houdt.

De Kusmi x Special.T smaken

1. Anastasia

Geïnspireerd door de mythe van groothertogin Anastasia belichaamt deze melange de beroemde Russische smaak van het theehuis Kusmi Tea. Dit recept van Kusmi met bergamot, citroen en toetsen van oranjebloesem is al sinds zijn creatie in Sint-Petersburg meer dan een eeuw geleden een goed bewaard geheim gebleven.

Deze zwarte earlgreythee met heerlijk fruitige toetsen drink je best tijdens het ontbijt of in de middag! De subtiele combinatie van bergamot, citroen en oranjebloesem – nog versterkt door het moutige karakter van Assamthee – levert in de mond een complex aroma op van een perfecte harmonie.

2. White Anastasia

Een gedurfde versie van het iconische recept van Anastasia op basis van witte en groene thee, geparfumeerd met subtiele toetsen van oranjebloesem, begamot en citroen: dat wordt heerlijk genieten voor de liefhebbers van bijzondere thee.

De twee theesoorten leveren een subtiele harmonie op, waarin frisheid en lichtheid mooi samengaan met de elegantie van bergamot en oranjebloesem. Een gevoel van zachtheid triomfeert en wordt daarna subtiel opgewekt door een lichte bitterheid.

3. Label Imperial

Label Imperial is geïnspireerd door een traditionele drank die in Rusland al sinds de 12e eeuw geserveerd wordt om het hoofd te bieden aan harde winters. Het is een subtiele groene thee op basis van sinaasappel, kaneel, fijn gekruid met citroen en duindoorn, allemaal mooi in evenwicht gebracht met een vleugje vanille en de zachtheid van zoethout.

De combinatie met kruiden en citrusvruchten geeft deze groene senchathee uit China zijn subtiel aanhoudende en zachte smaak. Sinaasappel en kruiden gaan perfect hand in hand op een basis van planten. Toetsen van kaneel, gember, kardemom en zoethout leveren een betoverend geheel op met frisse aroma’s van sinaasappel.

4. Be Cool

In tijden van stress, drukte en een hectisch leven moet je soms even op de pauzeknop drukken om weer helemaal tot rust te komen. Be Cool zorgt voor dat moment van sereniteit, met zijn melange van planten, zoethout en pepermunt.

Deze heerlijke nieuwe theeblends zet je met de Master.T van De’Longhi:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer