Met de nieuwe automatische Krups Evidence Eco-Design-espressomachine maak je geweldige koffie, terwijl haar eco-designaanpak goed is voor het milieu. Ze is intuïtief, gebruiksvriendelijk en personaliseerbaar. Bovendien maakt ze alle soorten koffies perfect, van ristretto tot lungo, inclusief cappuccino’s die je terugvindt in de beste Italiaanse koffiebars.

Ongeëvenaarde kwaliteit waar iedereen plezier aan beleeft

De nieuwe automatische espressomachine met Quattro Force-technologie optimaliseert elke stap, van boon tot kopje, voor een sublieme textuur en smaak.
Of je nu een liefhebber bent van ristretto, lungo of cappuccino, met de machine maak je acht ­verschillende koffie- en melkdranken zodat je exact drinkt waar je zin in hebt en je thuis de beste koffie-ervaring beleeft.
Je kan één of twee kopjes tegelijk bereiden en de touch interface aanpassen om te genieten van je favoriete koffie op maat.

Milieuvriendelijk ontwerp, tot in de kleinste details

De Evidence Eco-Design-machine heeft een ecologisch ontwerp: ze is gemaakt van 62% gerecycleerd plastic en kan tot 90% gerecycleerd worden. Door een verminderd aantal ­onderdelen beperkt ze het gebruik van grondstoffen en de uitstoot van CO2. Verder is ze ook robuust gebouwd om lang mee te gaan. Een voorgeprogrammeerde veroudering is ver weg, ­integendeel: de machine is ultra-efficiënt en dat voor lange tijd!

De nieuwe Evidence Eco-Design van Krups is volautomatisch en voorgeprogrammeerd. Ze combineert de bereiding van uitzonderlijke koffie met een hoge mate van maatwerk en een subliem design, terwijl je tegelijkertijd je ecologische impact vermindert. Zo kan je jezelf met een gerust gemoed elke dag verwennen met de beste koffie.

Klik hier om producten in te laden

Reageer