Of het nu gaat om cappuccino, latte macchiato, espresso of de klassieke zwarte koffie: Zwilling heeft de juiste producten in huis voor het beste kopje koffie, zoals jij dat wil.

ECHT GOEDE KOFFIE

Koffiezetten is een levensstijl. Daarom heeft ZWILLING de koffiemachine helemaal herdacht. Voor het ZWILLING Enfinigy koffiezetapparaat hebben we geput uit onze jarenlange expertise in staalverwerking. Het resultaat? Een uiterst hoogwaardig heetwaterreservoir. De constante koffiezettemperatuur van 92 tot 96 °C zorgt voor een optimale bereiding en een vol koffiearoma. Het roestvrijstalen binnenwerk is uitermate corrosiebestendig en bijzonder duurzaam.

Klik hier om producten in te laden

SIMPELWEG SCHUIMIG

Met de melkopschuimer van ZWILLING Enfinigy geniet je thuis van melkschuim van baristakwaliteit. Met zijn twee opzetstukken voor roeren en opschuimen zorgt hij voor bijzonder romig schuim. Het schuimhulpstuk houdt de melk voortdurend in beweging, waardoor in het schuim bijzonder kleine belletjes ontstaan. Het resultaat is een stijf schuim dat zijn consistentie bijzonder lang behoudt. Met de elektrische melkopschuimer kan je tot 200 ml warme of 400 ml koude melk opwarmen. Dit praktische keukenapparaat schuimt echter ook plantaardige melkalternatieven op, zoals soja- of erwtenmelk. En dit alles gebeurt intuïtief met één druk op de knop.

Klik hier om producten in te laden

140 MAALGROOTTES

Wat een aroma: Koffiegenot begint bij de maling. Met deze koffiemolen van ZWILLING Enfinigy geniet je meteen van het perfecte aroma. Het hart van dit apparaat bestaat uit de hoogwaardige roestvrijstalen conische molen. Hiermee maal je de koffiebonen uiterst voorzichtig en behoudt de koffie zijn volle smaak.

De roestvrijstalen molen is trouwens in te stellen op 140 maalgroottes, waardoor je te allen tijde de ideale koffiemaling krijgt. Zo kan je je koffie malen al naargelang de boon en de bereidingswijze, zoals French press, handfilter of espresso. En met een individuele instelling voor het aantal kopjes, kan je de gewenste hoeveelheid portioneren voor 1 tot 12 kopjes.

Klik hier om producten in te laden

DUBBELWANDIGE GLAZEN

Nog zo’n prachtcollectie door Matteo Thun & Partners. Die befaamde architectuur- en interieurontwerpers wijden zich in Milaan en München aan tijdloze eenvoud en duurzame kwaliteit. Geen wonder dat het zo goed klikt met ZWILLING. Samen kwamen we op het idee voor deze dubbelwandige items. Ze houden in schoonheid heel warm of net lekker koud, zonder dat je vingers verbranden of bevriezen. Een homemade latte macchiato, verse muntthee, ijskoude sangria, dame blanche … Je serveert ze moeiteloos en mooi met ZWILLING Sorrento.

Klik hier om producten in te laden

Reageer