Schneider

Met de vintage en retro keukenreeks van Schneider haal je echte blikvangers in huis. Tijdloos design, prachtige lijnen, extravagante kleuren, maar ook energiezuinige prestaties en een hoogwaardige afwerking in combinatie met moderne technologie. Op het menu: koelkasten, microgolfovens, een waterkoker en een toaster.

Coole koelkasten: Van klein naar groot

Tafelmodel

Deze koelkast is klein van gestalte, maar kan uitpakken met handvaten van massief chroom en metalen biezen aan de opbergvakken. Met een optimale indeling binnenin heb je alles vlot bij de hand. Dankzij de ‘Chef Zone’-laden blijven de levensmiddelen bovendien erg lang vers. Flexibele deurvakken met chroomranden, plateaus uit veiligheidsglas en de led-verlichting binnenin maken het plaatje compleet.

Klik hier om producten in te laden

Koel- vriescombinatie

Hier wordt een stijlvol retro design met moderne, energiebesparende functies gecombineerd. Het koelgedeelte is uitgerust met een automatische ontdooifunctie en heeft 3 handige, in de hoogte verstelbare legplanken, een fruit- en groentelade en 5 deurvakken. De ingevroren voeding past overzichtelijk in de bovenste zone van 40 liter, die door een glazen legplank van het koelgedeelte is gescheiden.

Klik hier om producten in te laden

Compacte koel- vriescombinatie

De jongste telg uit de Schneider familie is deze koel- vriescombinatie met compacte buitenafmetingen, maar zonder al te veel compromissen te moeten sluiten met de ruimte binnenin. Het koelgedeelte van 177 liter en een vriesvak van 74 liter bieden tal van mogelijkheden. De gekende retro stijlkenmerken heeft deze koelkast gemeen met de rest van de reeks.

Klik hier om producten in te laden

De nieuwste techniek met een retro look

In het koelgedeelte van 209 liter kan je rekenen op led-verlichting, glazen legplanken met metalen randen, een flessenrek, een ruime groentelade en meerdere flexibele deurvakken die een optimaal overzicht garanderen. Ook in het vriesgedeelte van 91 liter behoud je steeds een overzicht dankzij 3 doorzichtige laden.

Klik hier om producten in te laden

Smaakmakende microgolfovens

Het compacte model met allures

Met een maximaal vermogen van 700W, verdeeld over 5 vermogensgroepen, 8 automatische gaarprogramma’s en een compact leddisplay waarop je de functies en het uur kunt lezen zal dit instapmodel jouw zeker kunnen charmeren.

Wanneer er een beetje meer power en opties mogen zijn

Bereid grotere porties voor dankzij het volume van 23 liter. Met een vermogen van 800W voor de magnetron en 1000W voor de grill heb je hier een toestel dat geschikt is voor bijkomende gaar- of grillcombinaties.

De waterkoker met een waw-factor!

Deze kleurrijke retro waterkoker in roestvrij staal met chroomaccenten is een streling voor het oog. Aan de binnenkant bevindt zich bovendien geavanceerde technologieën: een afgedekt verwarmingselement, een reservoir in roestvrij staal, een 360°-voet, droogkook- en overhittingsbeveiliging, automatische uitschakeling, een aan/uit-schakelaar met controlelampje en een kalkfilter.

Klik hier om producten in te laden

Een broodrooster boordevol eigenschappen

Deze broodrooster met 2 sleuven in retrodesign ziet er niet alleen chic uit, maar zal je ook overtuigen door zijn roostervermogen. Met een draaiknop stel je in meerdere trappen in hoe bruin je toast moet zijn. Wat je ook aangenaam zal verrassen zijn de functies om te ontdooien, bagels te roosteren of op te warmen, automatische centrering van de sneetjes brood, een uitneembare kruimellade, een opzetstuk voor broodjes, 4 indicatielampjes en veiligheidsuitschakeling.

 

Benieuwd naar alle beschikbare kleuren van deze toestellen? Ontdek nu het volledige gamma van Schneider via Niwzi.be en klik hier.

Reageer