KitchenAid’s nieuwe ijskast is nu al een design icoon dat jouw keuken vervolledigt.

KitchenAid is gekend om zijn toestellen van professioneel niveau met iconische designs die meteen herkenbaar én gegeerd worden. Deze filosofie heeft geleid tot weer een design klassieker: de KitchenAid Iconic Fridge.

“De Iconic Fridge staat voor een naadloze combinatie van vakmanschap en het iconische design dat het zijn naam geeft,” vertelt Benjamin François, Head of Integrated Business Unites bij KitchenAid Belux. “Hij is ontworpen om mooi en duurzaam te zijn en combineert stijl, kleur en hoog-kwalitatieve materialen die de zintuigen prikkelen. Ondertussen ben je zeker dat je een product hebt met een uitstekend en blijvende kwaliteit. Het tijdloos design volgt de pure filosofie van KitchenAid: vorm en functie naadloos samenbrengen – hét recept om een icoon te maken.”

De Iconic Fridge werd geïnspireerd door de look van de gerenommeerde KitchenAid Mixer: hij brengt ode aan diens iconisch design en brengt de kleine elektro en grote elektrotoestellen dichter bij elkaar.

De Iconic Fridge is beschikbaar in keizerrood, amandelwit en Onyx zwart. Hij heeft een volledig metalen deur en bovenoppervlak en is gedurfd afgewerkt met een chrome handvat en plint.

Dankzij het KitchenAid design dat geïnspireerd werd door de professionele wereld, is het interieur even premium en praktisch. Het interieur van de ijskast, met een ruime capaciteit van 221 liter en een handig vriesvak van 26 liter, is helder en gelijk verlicht door energie efficiënte LED verlichting.

Met de stijlvolle glazen schappen met stalen randen heb je een overzicht in één oogopslag en kan je steeds georganiseerd blijven.

Naast zijn geweldige looks is de Iconic Fridge ook gemakkelijk in gebruik, met elektrische controles en een moeiteloze, intuïtieve touchpad.

Uitzonderlijke, efficiënte prestaties met opvallende looks

De prestaties van de Iconic Fridge zijn uiterst efficiënt dankzij een A++ rating en garanderen een lange bewaring van jouw etenswaren. Hygiëne wordt verzekerd door de Dynamic Air Fan en antibacteriële filter, voor een optimale versheid en smaak. Dit geavanceerde systeem zorgt voor een constant gelijke temperatuur binnenin voor een optimale voedselbewaring – zo blijft je eten zo lang mogelijk vers.

Hoewel de Iconic Fridge met zijn design in het oog springt, is hij fluisterzacht. Hij produceert een amper merkbaar geluid van 39dBA, zodat je kan genieten van een keuken die zowel rustig als mooi is.

De nieuwe Iconic Fridge is beschikbaar sinds mei 2017, met een aanbevolen verkoopprijs van €1.400.