KitchenAid Black Stainless Steel

De KitchenAid Black Stainless Steel reeks valt op en verovert het hart van elke keukenfanaat. De gedurfde esthetiek, gekoppeld aan professionele prestaties maken de nieuwe collectie populair bij elke foodie.

Zwart staat al eeuwenlang symbool voor stijl en mysterie. Van het zwarte kohlpotlood dat de oude Egyptenaren gebruikten tot Coco Chanels introductie van de ‘little black dress’ in de twintigste eeuw, zwart straalt pure klasse uit en trekt de aandacht.

Het uiterlijk van deze serie is echt iets voor designfanaten: zwart, handgeborsteld roestvrij
staal met een uniek, warm effect en een gestroomlijnde kwaliteitsafwerking die zelfs op de meest veeleisende gasten indruk zal maken.

KitchenAid Black Stainless SteelBovendien is elk product uit de reeks afgewerkt met een anti-fingerprint technologie; een innovatieve behandeling die de toestellen beschermt tegen vingerafdrukken en vlekken voor een onderhoudsvriendelijke keuken die er altijd piekfijn uitziet.

Zoals alle producten van KitchenAid staat ook elk toestel uit de Black Stainless Steel serie garant voor de perfecte mix van professionele prestaties, artisanale kwaliteit en een iconisch ontwerp.

Zowel overtuigde KitchenAid fans als nieuwe klanten zullen zeker onder de indruk zijn van de presentaties van de 33 functies van de Twelix Artisan oven tot de 10 sous-vide functies van de Combi Stoomoven. De KitchenAid Black Stainless Steel toestellen combineren hoogwaardige prestaties met een elegant en stijlvol design.

Hou vooral de website van KitchenAid in de gaten voor de Belgische release:www.kitchenaid.be of bekijk al even hun filmpje:

Reageer