wonen.nl

Bereik culinaire hoogtes met de Speedoven: paraat voor wel iedere braad-, bakkers- en patisserietaak. Ontdek vanaf vandaag zijn veelzijdige troeven, verpakt in een stijlvol design. Koken met KitchenAid is simpelweg de lat hoog leggen!

Troef: Klassevol ontwerp

De mensen achter het ontwerp van deze bijzondere keukenhulp, spreken van een compacte sterrenchef. Waarom?
De Speedoven beschikt namelijk over de precisie en flexibiliteit om te voldoen aan de wensen en noden van iedere veeleisende thuiskok. Deze beauty is slank in omvang, breed in culinaire capaciteiten. Hij combineert namelijk de waarden van een traditionele oven met onnoemelijk veel toepasbare functies. KitchenAid laat je genieten van je eigen keuken in comfort en stijl. Het aantrekkelijke design herbergt veel smaakvolle preparaties en neemt slechts 45 cm hoogte in!

Troef: Flexibiliteit

Stel je verwachtingen hoog in; want de Speedoven verrast je telkens weer. Drie types functies bewijzen de kracht van dit apparaat:

16 professionele functies. Met de 5 braadfuncties (vb. kalfs, varken, kip), 5 bakkerijfuncties (vb. focaccia, volkoren brood) en 6 patisseriefuncties (vb. cake, croissants, kruimeldeeg) staat je kookagenda vast onmiddellijk vol!

Deze kan je gaan combineren met 6 traditionele functies zoals boven- en onderwarmte, hetelucht, grill…

Als derde biedt de Speedoven je nog 6 extraatjes aan: de speciale functies jet-ontdooien, deeg rijzen, de nieuwe Slow Cooking-functie, maken van deze KitchenAid een ware winner in ieders keuken.

Troef: Precisie

KitchenAid doelt op perfecte resultaten. Of je nu een gehaktbroodje of een heus feestgebraad klaarmaakt, elke maaltijd moet de optimale malsheid en sappigheid bezitten. Dit resultaat wordt bewerkstelligd door het temperatuurbereik van 35°C tot 250°C C. Dankzij de precieze instellingen kan je met de Speedoven vervolgens aan Slow Cooking doen: een gezonde manier van koken, die de positieve voedingsstoffen van je ingrediënten bewaart.

Niet veel tijd om een mooie maaltijd te verzorgen vanavond? Geen nood; met magnetroninjecties verminder je namelijk de kooktijd met wel 50%! Bovendien kan je ook gebruik maken van de kerntemperatuurmeter. Moeilijk woord, prachtig eenvoudige functie: voor je maaltijd stel je een gewenste temperatuur in. Wanneer deze temperatuur in het middelpunt van je stukje vlees of vis bereikt is, schakelt de Speedoven automatisch uit. Handig, toch?

KitchenAid verzorgt het ontwerp met een RVS afwerking, een easyclean antivingerafdruk en de keuze tussen een gebogen of rechte handgreep. Het kookboek bij deze fantastisch revolutionaire oven krijg je er zo bij. KitchenAid laat je de keuken niet uit!

Speedoven (met microgolf) KOCCX 45600