Rode biet, de kleur van het jaar 2022 voor de KitchenAid® Artisan® Series keukenmixer – een rijk magenta met een stimulerende en opbeurende tint, die avontuurlijke koks van alle niveaus uitnodigt om elke dag levendiger te maken door hun onverzadigbare honger naar nieuwe ervaringen in de keuken en daarbuiten.

KitchenAid is een voorvechter van de kracht van kleur om creativiteit aan te wakkeren sinds de introductie van de eerste kleuren voor de keukenmixer in 1955. Vandaag speelt de Kleur van het Jaar van het merk in op wereldwijde trends om het huidige moment vast te leggen en makers over de hele wereld te inspireren. Rode biet, een rijk magenta is onze keuze voor 2022. Deze energieke en opbeurende tint nodigt avontuurlijke koks van alle niveaus uit om elke dag levendiger te maken door hun onverzadigbare honger naar nieuwe ervaringen in de keuken en daarbuiten te voeden.

 

De KitchenAid Artisan keukenmixer Rode Biet wordt geleverd met een premium accessoirepakket en bevat een deegklopper, flexibele randklopper, kneedhaak en draadgarde om elke creatieve verkenning in de keuken gemakkelijker voor u te maken.

Daarnaast zijn er nog heel veel extra hulpstukken beschikbaar* om alles te maken, van verse pasta tot gastronomische hamburgers, vegetarische noedels, ijs en meer. *apart verkocht.
Klik hier om producten in te laden

Reageer