Ons ideaal scenario ‘s morgens? Zachtjes gewekt worden met het aroma van verse koffie! KitchenAid maakt jouw ochtend en dagen eenvoudiger met heerlijke filterkoffie. Wil je weten hoe ze dat doen?

1Niets van de smaak gaat verloren

De unieke spiraalvormige sproeistaal met 29 openingen zorgt voor een uitzonderlijke smaak. Het water trekt hierdoor gelijkmatig door de koffie.

2Je hoeft niet meer te gokken

Dankzij de handige doseermarkeringen op de herbruikbare filter en de tabel op het waterreservoir zijn de hoeveelheden altijd juist. Geen giswerk meer!

3Staat dag en nacht voor je klaar

Jij bepaalt met een 24-uurs programma en een eenvoudig LCD-scherm wanneer jouw koffie moet klaarstaan. Het menu is duidelijk en eenvoudig.

4Sterk, sterker, sterkst

Kies zelf de sterkte van je koffie met de keuzeknop voor de koffiesterkte. Met één druk op de knop zet je zo precies de koffie waar je behoefte aan hebt.

5Je hoeft niet te wachten

Heb je nu meteen behoeft aan een kopje? Doe dat dan gewoon! Dankzij de functie voor schenken met tussenpozen kun je gewoon een kopje inschenken terwijl het apparaat nog bezig is.

6Het juiste kopje tijdens het werk of een dagje relaxen

Je kunt twee koffiezetprogramma’s instellen, bijvoorbeeld één voor de drukke dagen en één voor de dagen dat je even niets hoeft te doen.

 

Met Niwzi.be kom je de verkooppunten van dit heerlijke toestel te weten:

Klik hier om producten in te laden

Reageer