We weten dat het perfecte cadeau voor je partner of familie moeilijk te vinden is. Daarom hebben we een selectie Excellence Line-apparaten samengesteld die gegarandeerd elke chef-kok zullen bekoren. Het is de beste manier om hen aan het einde van dit drukke jaar een hart onder de riem te steken. De PowerSteam en Grand ovens, evenals de WineCooler en CombiCookTop inductiekookplaat bieden alles wat je nodig hebt om het kerstdiner te bereiden – en nog veel meer!

Het dierbaarste cadeau: tijd

Waarom kiezen als je alles kan hebben? De CombiSteamer V6000 45M PowerSteamcombineert het beste van een combistoomoven met dat van een magnetron en heteluchtoven. Het resultaat is een ultrasterk vermogen waarmee je tot 30% minder tijd nodig hebt om gerechten te bereiden en ze nadien tot 40% sneller opwarmt. Daarenboven zorgt de inverter-technologie voor een constante wattage van de PowerSteam, wat resulteert in een gelijkmatige opwarming (zonder uitdrogen) van ingrediënten. Dankzij de combinatietechniek behouden je gerechten daarnaast ook hun kleur en textuur.

De unieke innovatie van de PowerSteam maakt deze onevenaarbaar in prestatie en kwaliteit. Of ken je een andere oven waarmee je in slechts 13 minuten een verrukkelijke chocoladetaart op tafel tovert?

Het grootste cadeau: ruimte

Begin 2023 gaat V-ZUG nog een stapje verder – zo’n 30 centimeter ongeveer – met de CombiSteamer V6000 45L Grand. De nieuwste combistoomoven zal over hetzelfde strakke en tijdloze design beschikken als zijn voorgangers, maar dan in een uitvoering van maar liefst 90 cm breed. De verwarmingselementen werden speciaal voor de brede oven ontworpen opdat de stoom en hete lucht gelijkmatig over de volledige ovenruimte worden verspreid. Wie graag volumineuze gerechten serveert voor de hele familie of graag de actuele kooktrends volgt, vindt in deze stoomoven precies wat hij zoekt.

Het smakelijkste cadeau: kwaliteit

Op jouw gezellige soirees kan een lekker glas wijn natuurlijk niet ontbreken. De WineCooler V4000 90 van de Excellence Line heeft twee temperatuurzones die, met een range variërend tussen 5 en 20 °C, zowel jouw rode als witte wijn perfect op temperatuur houden. Met plaats voor niet minder dan 38 flessen heb je op die manier zowel ’s winters als ’s zomers de beste flessen steeds paraat. Het knappe design van de WineCooler – volledig conform de Excellence Line-esthetiek – maakt van deze smakelijke keukenhulp bovendien ook een aanlokkelijke conversation-starter. Uitgevoerd met een frontpaneel in spiegelglas en verstelbare legplanken in donker gebeitst beukenhout afkomstig uit duurzaam beheerde Zwitserse bossen, is de WineCooler meer dan zomaar een aanwinst in jouw keuken: kantel de legplanken naar beneden en etaleer je beste flessen als accessoires vol goede smaak.

Het handigste cadeau: compacte performantie

Om je naast de feesten ook bij te staan tijdens het leven van alledag, maakte V-ZUG haar CombiCookTop-serie – voorheen Fusion – nog compacter en performanter. Met zijn geringere omvang zijn de kookplaten makkelijker te installeren en nemen ze minder plaats in in de kast of lade onder het fornuis. Het ingebouwde afzuigsysteem – quasi naadloos in de glasplaat van de CombiCookTop V2000 en V4000 verwerkt – betekent ook een plaatswinst voor de bovenkasten van jouw keuken. De kookplaten uit de CombiCookTop-serie hebben naast hun slanke en minimalistische design een al even strak gebruikscomfort: de ZoneFlex-technologie detecteert de grootte en positie van jouw potten en pannen en optimaliseert zo de warmteverdeling. De bijkomende Memory-functie, die de instelling per pot ook na verschuiven onthoudt, biedt een nooit eerder ervaren vrijheid tijdens het koken. En is dat niet het leukste aan het nieuwe jaar: de vrijheid van eindeloze mogelijkheden?

www.v-zug.com

Klik hier om producten in te laden

Reageer