De Kenwood Titanium Chef Baker XL wordt geleverd met twee mengkommen, waardoor dit de ideale keuze is voor enthousiaste bakkers. De kom van zeven liter is diep en ruim en biedt voldoende werkcapaciteit voor het mixen van maar liefst 120 cupcakes, vijf broden of 28 eiwitten. Het is eenvoudig op zijn plaats te vergrendelen en wordt geleverd met een handvat waardoor het gemakkelijk is om elke laatste druppel in het blik te gieten. Hoewel de kom van vijf liter kleiner is, heeft hij nog steeds een geweldige maat en vorm voor elk type baksel.

Dit model wordt geleverd met vier verschillende opzetstukken: een ballongarde, deeghaak, K-klopper en slagroomklopper. Om te voorkomen dat al je lekkers eruit morst, is er ook een spatscherm met een vultrechter.

Alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser – zelfs de ballongarde, wat een zeldzaamheid is. De bijlagen zijn geruststellend zwaar en van hoge kwaliteit. Ze passen ook gemakkelijk in de mixer en voelen stevig aan wanneer ze zijn bevestigd.

De hendelkop is licht van gewicht en gemakkelijk in te schakelen dankzij de LightLift-kopfunctie, die de kop voor u kantelt, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is met rommelige handen.

U kunt uw ingrediënten in grammen wegen en de ingebouwde weegschaal is zowel nauwkeurig als responsief. Ze maken het leven een stuk gemakkelijker en besparen op de afwas, zorg er wel voor dat u zorgvuldig meet zodat u niet te ver doorschiet.

Dit model wordt geleverd met een draaiknop. Er zijn geen vooraf ingestelde snelheden, u hoeft alleen maar aan de knop te blijven draaien om de gewenste snelheid te bereiken. De laagste snelheid is ideaal voor het zorgvuldig samenvouwen van ingrediënten en de geleidelijke acceleratie is opmerkelijk soepel.

Alle hulpstukken (inclusief de ballongarde) zijn vaatwasmachinebestendig. De kommen kunnen ook in de vaatwasser. Zodra de netspanning is uitgeschakeld, kan de body van de keukenmixer gemakkelijk worden schoongeveegd.

Klik hier om producten in te laden

Reageer