Een gepolijste lemmet in roestvrijstaal en een glanzende zwarte handgreep. Dat is hoe je deze nieuwe messen van Kai kan omschrijven. Kortom, deze messen passen perfect in de hand van elke hobbykok.
Allereerst is er het chefmes van de Wasabi Black reeks met een lemmetlengte van 23,5 cm. Een derde aanvulling op de reeds bestaande messen van 15 en 20 cm. Daarnaast breidt het gamma ook uit met een fileermes. Een carpaccio snijden of een vis fileren wordt zo een moeiteloos klusje in de keuken! Een fileermes herken je aan het flexibele lemmet dat ervoor zorgt dat je heel nauwkeurig kan werken.
Voor de vleesliefhebbers brengt Kai ook een nieuw steakmes uit. Met een lemmet van 12 cm snij je moeiteloos door de dikste stukken vlees.
Waarom is het Wasabi Black gamma nu zo speciaal? Allereerst werkt Kai met het gekende Japanse vakmanschap om steeds die ongekende kwaliteit na te streven. Daarnaast valt de zwarte handgreep meteen op. Het is stoer en tijdloos en past bij zowel mannen als vrouwen. Speciaal voor deze reeks maakte Kai de handgrepen uit bamboe poeder en polypropyleen, twee materialen die ervoor zorgen dat de messen onverwoestbaar zijn.