blendia_detail_1
Een staafmixer zit in tegenstelling tot een blender of keukenrobot meestal ergens in een kast weggestopt. Met de verschillende opzetstukken die dan weer in een andere lade verspreid liggen. Deze staafmixer van Kai, die kan je dankzij zijn unieke design echter wel ongestoord op het keukenwerkblad laten staan, met de opzetstukken netjes opgeborgen in het statief.
Staafmixers horen niet thuis op het keukenwerkblad, want ze zien er niet uit? Dat is hoe dan ook niet van toepassing op deze staafmixer Blendia van Kai. De mixer is namelijk voorzien van een praktisch voetstuk waar je het toestel in kunt plaatsen wanneer het niet in gebruik is. De verschillende opzetstukken zitten dan weer aan de achterzijde netjes achter een paneeltje opgeborgen. Zo hoef je ook niet te lang in de lade te rommelen vooraleer je het geschikte accessoire hebt teruggevonden.

Maar Kai heeft niet enkel ingezet op design. Ook de functionaliteit van het toestel telt. Want een mixer moet voornamelijk jouw soepen tot een gladde emulsie mixen en jouw eiwitten mooi stijf opkloppen. Het toestel is daartoe uitgerust met een groot aantal opzetstukken, die de efficiëntie van andere staafmixers volledig overstijgt. Verkrijgbaar in wit, rood en groen.

Zo is de Blendia voorzien van drie verschillende opzetstukken met mesjes, om respectievelijk vlees of vis fijn te hakken (mincer), om soep te mixen (masher) en om fruit en groenten tot sapjes te mengen (juicer). Er hoort vanzelfsprekend ook nog een kloppertje bij om eiwitten op te kloppen en een maalcontainertje om noten, gedroogde vruchten en harde kaassoorten te vermalen (grinder).

De naam van het toestel doet je misschien nog wat anders vermoeden. De staafmixer heeft ook een blenderaccessoire om dressings of mayonaise te bereiden. Dankzij dit opzetstuk kan je jouw dressings binden tot een perfect egaal geheel die niet zullen ontbinden bij het serveren. Het ideale toestel voor al jouw mix/blender/mengtaken.

Klik hier om producten in te laden