Staan je smaakpapillen te springen voor een late summer picknick of gezellige daguitstap? Maak aan het einde van de zomer een frisse start met een ecologische keuze. Point-Virgule brengt je sandwich of salade nog meer op smaak met 100% biologisch afbreekbaar servies uit oersterke natuurlijke materialen. De zinnenprikkelende designcollectie bestaat uit kommen, borden, mokken en bestek, is zeer licht van gewicht en is ideaal voor onderweg. Vanaf nu zijn je bord en bestek het culinaire hoogstandje van wat op de picknicktafel komt te staan!

Plat aimé

Dit servies van Point-Virgule is er om van te houden. Niet alleen door haar sobere, maar eigentijds design, maar vooral door haar duurzaam en ecologisch karakter. Het is gemaakt van talkpoeder en PLA, een biologisch en recyclebaar materiaal op basis van suiker uit maïs en cassave. Door die combinatie is het servies milieuvriendelijk en volledig voedselveilig. Het is vrij van BPA, ftalaten, melamine en formaldehyde en kan volledig gecomposteerd worden, zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen.

Plat commodités

Niet alleen tijdens een gezellige picknick, maar ook voor- en achteraf is de volledige set op alle mogelijke manieren gebruiksvriendelijk. Voordien kan je je bereiding – zoals een stuk quiche of pasta – opwarmen in de microgolfoven*. Na het smullen kan het restje met bord en al de diepvries* in en hoef je niet af te wassen, want het materiaal is dan misschien wel op natuurlijke basis, het is volledig vaatwasbestendig.

(*Maximaal 3 minuten opwarmen op 750W of invriezen op een minimumtemperatuur van -20°)

Plat coloré

Point-Virgule gaat steeds voor een knap en duurzaam design, maar ook voor zachte trendy kleuren. Dit servies krijgt door de toevoeging van biologisch kleurpigment een range aan grijstinten: lichtgrijs en donkergrijs, met daarbij twee groene varianten. De absolute trendkleur van het moment saliegroen past samen met een lichtere tint. Alle vier matchen ze perfect, maar ze zijn ook apart verkrijgbaar.

 

Klik hier om te weten waar jouw dichtsbijzijnde verkooppunt van Point-Virgule is!

Reageer