We horen de eerste kerstklokken al in de verte. En een geslaagde eindejaarsperiode staat gelijk aan cadeautjes. Elk jaar is het een zoektocht om toch maar een geschikt geschenk te vinden voor de door jou getrokken persoon. Met deze inspiratietips van DOMO, de expert in klein huishoudelektro, doe je iedereen het grootste plezier.

Zus gezond op kot met de Deli-Fryer XXL

De Deli-Fryer XXL op kot van je zus? Alleen maar voordelen! Niet alleen is die traditionele frietgeur verleden tijd, ook spaart ze heel wat euro’s uit door niet telkens de frituur om de hoek een bezoekje te brengen. En dankzij de heteluchtfunctie maakt ze er bovendien ook kip, quiche en cake mee klaar. Extra handig is het gratis receptenboekje, waarmee zuslief iedereen zal verbazen.

Klik hier om producten in te laden

Mama de ster van de keuken met de Keukenrobot PRO

Je houdt van de geur in huis als mama net een pas gebakken taart of brood uit de oven haalt? Doe haar dan een plezier met de Keukenrobot PRO. Met zijn krachtige motor van 1500 W en mengkom van 6,7 L neem je haar alvast veel kneedwerk uit handen. Dankzij de bijgeleverde ballongarde, klopper, deeghaak, blender en groentesnijder tovert ze voor jou nog meer topgerechten op tafel.

Klik hier om producten in te laden

Tante zorgt voor huiselijkheid met de Soepmaker

Met twee kleine bengels in huis heeft je tante geen tijd om uren bezig te zijn met het maken van soep. Gelukkig voor haar is er de Soepmaker, waarmee ze in amper twintig minuten een dampende kom vitaminen uitschenkt.

Klik hier om producten in te laden

Reageer