De Italianen weten bij uitstek hoe je goede koffie maakt. Het zetten van koffie wordt daar uiterst serieus genomen en maakt een belangrijk deel uit van het dagelijks leven. Ook wij zijn we niet vies van een lekkere kop koffie. Solis komt met de nieuwste espressomachines, made in Italië, zodat jij thuis kunt genieten van de lekkerste koffie. Meer een theeliefhebber? Geen probleem, Solis heeft ook een nieuwe waterkoker waarmee je de watertemperatuur perfect kunt regelen.

Personal Taste

Met de Personal Barista zet je koffie op jouw favoriete manier met deze halfautomatische espressomachine. Drink je graag cappuccino of een latte? Gebruik dan de stoomfunctie voor het opschuimen van de melk en maak de mooiste latte art creaties. Dankzij de dubbele Italiaanse pomp kun je tegelijkertijd espresso zetten en melk opschuimen. Geniet jij van een Café Americano? Zet dan de heetwaterfunctie aan en verdun je espresso met heet water.

Houd jij het toch liever bij de echte Italiaanse espresso? De versgemalen koffiebonen zorgen voor een ultieme smaakbeleving voor jouw espresso. Je kunt handmatig de koffiehoeveelheid aanpassen en kiezen voor één of twee kopjes. Zo kun je ook samen genieten van een koffiemomentje.

Klik hier om producten in te laden

Geweldige smaak

De naam zegt het al: Barista Gran Gusto. Met deze halfautomatische espressomachine ben je verzekerd van een geweldige smaak. En dat voor zo’n compacte machine! Past perfect op je keukenblad of op kantoor. De espressomaker zorgt voor de ideale temperatuur dankzij de PID temperatuurregeling. Dit zorgt voor een perfect smakende espresso. Slechts 1°C verschil in temperatuur kan de koffie namelijk al bitter maken. Daarnaast beschikt het apparaat over een stoom- en heetwaterfunctie. De energiebespaarstand zet de espressomaker in slaapstand of uit, als deze te lang niet wordt gebruikt.

Klik hier om producten in te laden

It’s time for tea

We drinken allang niet meer alleen Earl Grey. Steeds meer verschillende smaken zijn op de markt, zoals Oolong, Japanse groene thee en Matcha thee. Elke theesoort vraagt om een andere temperatuur. Zo kun je groene thee het beste drinken op 70-80°C en zwarte thee op 95-100°C.

De Solis Vario Temp Kettle zorgt ervoor dat jij het water kookt op de juiste temperatuur. De waterkoker heeft vier verschillende temperatuurstanden: 70, 80, 90 en 100 °C. Daarnaast zorgt de warmhoudfunctie ervoor dat de thee nog tot twee uur lang warm blijft.

Klik hier om producten in te laden

The Gold Standard

Om horeca kwaliteit koffie te zetten, heb je een halfautomatische espressomachine nodig die voldoet aan de ‘Gold Standard’. De standaard bestaat uit 4 basiselementen: doseerhoeveelheid, de ideale watertemperatuur, de juiste extractiedruk en de juiste stoomdruk. Met de expressomachines van Solis weet je zeker dat je horeca kwaliteit koffie zet!

Ontdek hier meer producten van Solis met Niwzi.be!

Reageer