De Jura ENA 8 automatische koffiemachine is dé innovatie van de beroemde Zwitserse fabrikant Jura. De vernieuwing is zowel esthetisch als technologisch. Op het eerste gezicht worden we verleid door de kwaliteit van het ontwerp en kunnen we de betrokkenheid van Jura in het succes van het toestel al raden.

De watertank

Deze heeft een volledige vernieuwing doorgemaakt waardoor de uitstraling luxueus en futuristisch is geworden. In een revolutionaire vorm, geïnspireerd op een karaf in kristal, wordt het licht op een nieuwe manier weerspiegeld en wordt een oneindige sensatie gegeven aan zoet water.

Aanblik van het toestel

Het kleurenscherm met bedieningsknoppen geeft meteen toegang tot een indrukwekkende keuze aan dranken voor een compact koffietoestel. Maak je keuze uit 10 volledig programmeerbare koffie- en melkdranken: ristretto, espresso, koffie, cappuccino, espresso doppio, espresso macchiato, latte macchiato, flat white, melkschuim en warm water voor thee. Dankzij de technologie voor ‘licht schuim’ en de One Touch bediening, biedt de Jura ENA 8 heerlijke drankjes!

De nieuwste Jura technologie

ENA 8 is uitgerust met de nieuwste aroma G3 grinder om de beste aroma’s uit jouw koffiebonen te halen. Het pulse-extraction proces maakt een optimale extractie mogelijk en de Claris Smart filter communiceert met de koffiemachine zodat deze op het juiste ogenblik wordt vervangen. Geef jouw toestel instructies over WiFi met de Jura app op jouw GSM of tablet.

Maak kennis met de specificaties van de ENA 8 toestellen via Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer