Fruit en groenten die in een oogopslag hun versheid verliezen: het is een probleem waar we allemaal mee kampen. De nieuwe W Collection koel- en vriescombinaties van Whirlpool bieden dé oplossing. Dankzij een geavanceerd koelsysteem en tal van innovatieve snufjes houden zij je producten tot wel 15 dagen vers. En dat alles in een oogverblindend design.

Whirlpool verwelkomt in de zomer van 2019 haar nieuwe W Collection koel- en vriescombinaties: de Dual NoFrost W9 en de Total NoFrost W7. Beide NoFrost-modellen pakken uit met meerdere innovatieve snufjes die al snel onmisbaar zullen worden in menig keuken. Hun gemeenschappelijk doel: jouw eten zo lang mogelijk vers houden. Zo ga je voedselverspilling tegen, moet je minder vaak naar de winkel en geniet je van een gezondere levensstijl. Win win!

Kenmerkend aan de Dual NoFrost is de 6TH SENSE PrecisionControl technologie. Deze regelt nauwkeurig de temperatuur en de luchtvochtigheid in zowel de koelkast als de diepvriezer om te voorkomen dat schommelingen optreden wanneer de deur wordt geopend en gesloten. De intuïtieve technologie helpt het koelsysteem snel te reageren en zorgt ervoor dat verse groenten en fruit overal in de koelkast kunnen worden bewaard, terwijl hun smaak, textuur en voedingskwaliteit behouden blijven. Voor diepvriesproducten kan deze technologie van cruciaal belang zijn om de kwaliteit te behouden en vriesbrand, dat het uiterlijk van voedsel kan beïnvloeden, te voorkomen. De 6TH SENSE compressor heeft 20 jaar garantie.

Al kan je je verse producten met een gerust hart overal in de Dual NoFrost kwijt, toch pakt Whirlpool nog uit met enkele verfijnde snufjes. Zo heeft de Dual ook een speciaal FreshBox+ compartiment met FreshPad, een hygiënisch rooster dat vocht wegtrekt en schadelijke bacteriën voorkomt. Het raster scheidt groenten en fruit van de vochtigheid die ze afgeven wanneer ze worden opgeslagen, terwijl een speciaal antibacterieel additief schadelijke bacteriën tot 99,9% op het oppervlak van het rooster vermindert. Ook de diepvriezer blijft niet achter: daar kan je voedsel extra snel laten afkoelen dankzij de FastFreezePad. Deze slimme functie voegt ook extra gemak toe en kan worden verwijderd voor eenvoudige reiniging.

Bovenop de bovenstaande snufjes, zijn de nieuwe W Collection koel- en vriescombinaties ontworpen om voedselopslag intuïtiever te maken. Deurvakjes en schappen zijn makkelijk te verplaatsen en in te trekken met als doel een veelzijdige en maximale opslag te creëeren en kruisbesmetting te voorkomen.

Total NoFrost

De W Collection koel- en vriescombinaties worden aangevuld met de Total NoFrost W7-modellen. Deze modellen beschikken eveneens over een modern design en een even flexibel opslagbeheer als de Dual NoFrost-modellen. Ze bieden uitstekende prestaties dankzij het Total NoFrost-koelsysteem, een speciaal systeem dat gekoelde lucht rond de vriezer laat circuleren om ijsvorming te voorkomen, waardoor handmatige ontdooiing overbodig is.

Ook de Total NoFrost beschikt over enkele van dezelfde innovatieve snufjes als de Dual NoFrost. Zie onderstaande specificaties voor alle info over beide modellen. Beide modellen zijn beschikbaar vanaf deze zomer.

Kom alles te weten over de W7 en W9 modellen, inclusief hun verkooppunten:

Klik hier om producten in te laden

Reageer