Zeg je herfst, dan zeg je automatisch ook soep. Geef toe, er gaat niets boven een kom verse, dampende soep op een druilerige dag. Zelf soep maken ging nog nooit zo snel én gemakkelijk dankzij de Soepmakers van DOMO. Gedaan met roeren, sudderen, en geknoei met het mixen want het toestel doet alles voor jou. Zo spendeer je voortaan minder tijd achter het fornuis, en heb je meer tijd om te genieten van die gezellige avonden met het gezin.

In geen tijd 2,2 liter plezier

Een grote hoeveel soep maken in no time is kinderspel. Je doet alle ingrediënten in de roestvrij stalen kan, zet het toestel aan met één simpele druk op de knop en kiest vervolgens één van de 7 programma’s – smooth of extra smooth, chunky (grotere stukken), soy/nut milk, jam, juice of blend/ clean. Wacht tot slot 20 minuten en… aan tafel maar! Tussendoor kan je gerust de tafel dekken of iets anders doen. Dankzij de handige aftelklok op de led-display kan je gemakkelijk meevolgen en krijg je een eindsignaal wanneer de kooktijd erop zit. Haal de kommen maar boven, met een capaciteit van 2,2 l is er ongetwijfeld genoeg voor alle liefhebbers in het gezin!

 

De soepmakers van DOMO komen standaard met een uitgebreid receptenboekje zodat er van gebrek aan inspiratie geen sprake kan zijn en je meteen aan de slag kan gaan.

Nog niet overtuigd? Naast soep maak je met toestel ook velouté, confituur, compote en tover je zelfs in 30 minuten plantaardige melk op tafel.

Maak hieronder kennis met het volledige gamma soepmakers van Domo:

Reageer