Smart Fresh

De 100% hermetische en hygiënische Smart Fresh van Curver is de nieuwe generatie vershouddoos met handige clips waar u de dozen mee afsluit.

De dozen zijn ontworpen om vers voedsel in de koelkast te bewaren. Ze zijn volledig transparant, zodat u onmiddellijk kunt zien wat erin zit. De clips zijn speciaal vervaardigd om de dozen goed te kunnen sluiten en gemakkelijk te kunnen openen. De dozen zijn gemakkelijk in gebruik en stapelbaar zodat u altijd een keurig opgeruimde koelkast heeft.

Klik hier om producten in te laden

Fresh&Go

Gemakkelijk te gebruiken, licht en efficiënt: Fresh & Go is het breedste assortiment van Curver-vershouddozen. Ze zijn perfect voor het bewaren van al uw restjes of gewoon voor het opslaan van voedsel.

Ze zijn gemakkelijk op te slaan en stapelbaar als ze vol zijn en te nesten als ze leeg zijn.

Klik hier om producten in te laden

Grand Chef

Grand Chef is één van de premium lijnen van Curver voor voedselbewaring, een “must” voor als u voedsel lang wilt opslaan. Beschikbaar in diverse maten en vormen (rechthoekig, vierkant, rond) biedt het assortiment een grote gebruiksveelzijdigheid: voor vers voedsel, restjes, soep, vloeistof en ingevroren voedsel! De soepele gekleurde rand garandeert luchtdichtheid en een gemakkelijk open/sluit-systeem.

Klik hier om producten in te laden

Take Away

Take Away is praktisch, gebruiksvriendelijk en een betaalbare oplossing voor maaltijden buitenshuis. Ze worden verkocht in sets van 3, 4 of 5 vershoudsdozen en zijn nestbaar voor gemakkelijke opslag en stapelbaar om ruimte te besparen in koelkast of kast.

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer