V-ZUG, Special Days; Wellness; Essen mit Freunden; Familie; Zuhause; Corona; Foto: Digitale Massarbeit

V-ZUG zorgt voor Valentijn met een grote V. Want thuis vier je pas echt intiem. Slimme keukentools met veelzijdige programma’s zorgen voor een verwenavond voor jou en je partner die al even gevarieerd en spannend is. Zo bereid je voor je geliefde niet alleen een lekker menu met heerlijke op temperatuur geserveerde wijn, ook een wellnessmoment met hotstones en hete doekjes wordt stilletjes ondersteund door je trouwe souschef.

Something for your mind,

Een kleine toost op de liefde zet meteen de juiste toon voor je knusse Valentijnsavond @ home. V-ZUG heeft WineCoolers in verschillende groottes (gaande van 34 tot 83 flessen) en houdt met 2 aparte koelzones in de toestellen je wijn altijd goed op de juiste temperatuur. Wie liever een rustigere start neemt, kan experimenteren met de vacuümlade voor verrassende mocktailrecepten. Want een vacuümlade zorgt er niet alleen voor dat producten langer bewaard blijven, met de juiste bereiding verhoogt het ook de intensiteit van de ingrediënten. Zo kan je fruit een extra smaakje geven of zelf een alcoholvrije gin-basis maken.

 

Klik hier om producten in te laden

… your body,

V-ZUG, Special Days; Wellness; Essen mit Freunden; Familie; Zuhause; Corona; Foto: Digitale Massarbeit

Met Valentijn wil het lichaam natuurlijk ook wat. Ook hier zorgt V-ZUG voor verrassende verfijning met luxueuze toetsen us-time. Maar liefst 7 (combi-)stoomovens beschikken over een speciaal wellness-programma dat a.d.h.v. stoom bv. Japanse oshibori – of kleine, warme handdoekjes voor je gasten – op de juiste temperatuur brengt. Maar ook kersenpitkussentjes, windels en zelfs massagestenen kunnen er perfect worden in opgewarmd. Een onverwachte en behaaglijke twist aan je Valentijnsavond.

 

Klik hier om producten in te laden

… and your soul

Welke wending de dag ook neemt, op een bepaald moment wil de liefde door de maag. Imponeer je partner dus met een festijn voor de smaakpapillen en het oog. V-ZUG heeft makkelijk te bereiden recepten (minder dan 30 minuten voorbereiding, de oven doet de rest) die met een kleine moeite ook meteen een plaatje zijn op het bord. Van voorgerecht en bijgerecht tot dessert, van pastaliefhebber tot meat lover – voor elk potje heeft V-ZUG wel een dekseltje klaar.

 

 

Reageer