Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd. En Liebherr doet er alles aan om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. Ontdek hoe we de kwaliteit van onze koelkasten testen.

60 jaar innovatie

De naam Liebherr is al meer dan 60 jaar synoniem van innovatieve koelkasten en diepvriezers van topkwaliteit. Onze focus, van concept tot ontwikkeling, productie en marketing, is vernieuwende producten van topkwaliteit aanbieden. Daarom investeren we heel wat kennis, ontwikkeling en liefde voor detail in elk Liebherr-apparaat. Aan de serieproductie van een apparaat gaan maandenlang onderzoek en ontwikkeling vooraf door onze ingenieurs om een hoogwaardig product te creëren dat aan alle vereisten voor privé- of professioneel gebruik voldoet.

Als vooraanstaand producent hebben we een belangrijk kenmerk gemeen met onze klanten: we stellen de hoogst mogelijke eisen aan onze apparaten en onderdelen. In onze productiesites werken we voortdurend aan de verdere ontwikkeling en optimalisering van alle onderdelen en materialen van onze apparaten. Vanaf de ontwikkelingsfase voeren we zorgvuldige controles uit om ervoor te zorgen dat alle koel-, mechanische en elektronische onderdelen jarenlang betrouwbaar functioneren en we de optimale bruikbaarheid en operationele betrouwbaarheid van al onze apparaten kunnen garanderen. Alle producten moeten immers aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen. En dat zowel voor privé- als commercieel gebruik.

In onze ontwikkelingslaboratoria worden alle koelkastonderdelen aan intensieve duurzaamheidstesten onderworpen. Bij de kwaliteitstest bijvoorbeeld, moeten de scharnieren minstens 100.000 openingscycli doorlopen – het equivalent van meer dan 15 jaar gebruik. We inspecteren de kwaliteit van de werking ook visueel. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat alle onderdelen optimaal op elkaar zijn afgestemd om maximale functionaliteit en efficiëntie te garanderen.

Bekijk het gamma van Liebherr op Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer