WMF thermospot

WMF heeft een nieuwe pan op de markt gebracht, maar het is niet zomaar een pan. Op het eerste zicht lijkt er niks speciaals aan. Maar eens je de pan op het vuur zet, gebeurt er bijna iets magisch!

Slimme pan

De pan laat je namelijk weten of de temperatuur wel goed zit. Deze anitkleefpan is uitgerust met een ThermoIndicator. We kunnen dus spreken van een intelligente pan die het leven voor heel veel mensen in de keuken makkelijker zal maken.

Het nieuwe systeem is ontwikkelt als een extra hulp voor in het huishouden zodat chefs meer fun hebben in hun keuken. De ThermoIndicator houdt in dat het detecteert wanneer de juiste temperatuur bereikt is. Als de temperatuur te hoog is, zal er het stukje tussen de pan en het handvat rood worden. Is de temperatuur ok, dan wordt het tussenstukje groen. Koken was nog nooit zo eenvoudig en duidelijk!

Gezond koken

Dankzij de kleur van het tussenstukje weet de chef hoe het precies met de temperatuur zit. Zo blijft aangebrand eten uit den boze en blijft de antikleeflaag mooi beschermd.

Niet alleen is koken zo stukken eenvoudiger, WMF houdt dankzij deze technologie het energieverbruik onder controle. Door de temperatuurindicatie vermijd je een te hoge temperatuur en dus een hoog energieverbruik.

De pannen in deze reeks zijn gekenmerkt door hun robuuste look en zijn krasbestendig. De pan met antikleefklaag zorgt ervoor dat je op een gezonde manier lekker kan koken. Je hoeft veel minder vet te gebruiken als je werkt met een antikleefpan.

 

Ontdek het pannengamma van WMF!

Klik hier om producten in te laden