Zwitsers design en technologie wisten al eerder de internationale markt te bekoren, maar V-ZUG legt de lat nog hoger. “Magie schuilt in de details”, luidt de slogan. Met ongelooflijke precisie, een opvallend en toch sober design en complexe technologie betreedt de Zwitserse producent van high-end huishoudapparaten sinds 10 jaar het wereldwijde podium. De Zwitserse simplexity van V-ZUG – hightech en innovatieve technologie verpakt in een bescheiden, minimalistische uitstraling – is al meer dan 100 jaar het best bewaarde geheim van de Alpentoppen. Ondertussen op het kookpunt, is V-ZUG klaar om ook de Belgische premium markt van designliefhebbers, levensgenieters en toekomstgerichte digitale freaks te laten proeven van een knap staaltje Zwitserse simplexity.

Minimalisme in een doordacht design

“Details maken de perfectie, maar perfectie is geen detail”, zei Leonardo Da Vinci ooit, maar het zou zomaar eens ontstaan kunnen zijn bij V-ZUG. Wat ruim 20 jaar geleden startte met de allereerste stoomoven voor particulier gebruik, mondt vandaag uit in
V-ZUG’s Excellence Line. Alle ovens van deze collectie zijn uitgerust met spiegelglas – in zwart of platinum – wat zorgt voor een naadloze integratie in elke keuken. Resultaat: een tijdloos ontwerp dat binnen 10 jaar zowel vanbinnen als vanbuiten nog steeds indrukwekkend zal zijn en die, ondanks de complexe technologie, niet moet inboeten op gebruikscomfort.

Het pronkstuk van de ovens uit de Excellence Line is de CircleSlider, een intuïtieve bedieningsknop die in het midden van het hoge resolutie aanraakscherm is ingeslepen in het glas. Hij reageert zodra je met de vinger over het licht ruwe oppervlak gaat. Even over het uitgefreesde glasoppervlak glijden volstaat om het toestel in te stellen: van temperaturen en gaartijden tot voorgeprogrammeerde kookprogramma’s.

Revolutionaire technologie

Achter de eenvoudige uitstraling en de baanbrekende slimme bediening schuilt simplexity-gewijs een revolutionaire technologie. Hoewel alle bak- en (combi-) stoomovens uiterlijk identiek zijn, onderscheidt V-ZUG drie verschillende comfortniveaus in functie van het aantal (semi)automatische functies. Het merk legt de lat hoog met enkele bijzondere hightech functies die de gebruikservaring een nieuwe dimensie geven, en die elk op hun beurt zorgen voor een slim én lekker gerecht.

  • AutoBraad-functie: de oven bepaalt zelf de beste volgorde van de verschillende programma’s, inclusief de nodige temperatuur en duur. Dankzij sensoren worden de omvang en de vorm van het ingrediënt gedetecteerd.
  • SteamCompetence staat in voor de exacte temperatuur van de oven. 71° is 71°, niet meer, niet minder. Deze functie is van onschatbare waarde voor elke hobbykok, die weet dat enkele graden afwijking een compleet verschillend resultaat geeft.
  • EasyCook-functie: tover met meer dan honderd voorgeprogrammeerde bereidingen een perfect gaar en klaar gerecht op je bord.

De geconnecteerde oven

Niet alleen met de verschillende functies, maar ook dankzij de Home app haalt V-ZUG de topchef in ieder van ons naar boven. Je personaliseert iedere oven uit de Excellence Line naar eigen wens via het bedieningspaneel. De app informeert je over de temperatuur, de resterende duur van het programma en de lopende recepten, zelfs wanneer je niet thuis bent. Koken vanuit je luie zetel en tijd besparen? V-ZUG dacht van wel.

Maak hier kennis met alle toestellen van V-ZUG!

Reageer