De geur van versgemalen koffie… Het maakt onze ochtend meteen goed. Dankzij Peugeot is dat vanaf nu dagelijkse kost: met de Paris Press maak je in een handomdraai versgemalen koffie. Het vernuftig ontwerp combineert een koffiemolen met een French Press, en dat alles met het gekende vakmanschap van Peugeot.

De Paris Press ziet eruit als een gewone cafetière met de molen erbovenop.  Om aan de slag te gaan, neem je het duwmechanisme eruit en draai je de molen vast op de kan. Dat gaat makkelijk door een slim kliksysteem. Met de bijgeleverde maatlepel kan je in één handeling de juiste hoeveelheid bonen malen: de cafetière is groot genoeg voor 1 tot 4 kopjes.

Aan de hendel zit een schuifmechanisme waarmee je de maalgraad kan instellen. Met enkele draaien worden de koffiebonen precies fijn genoeg gemalen, en valt het koffiegruis rechtstreeks in de kan. We gieten er kokend water op en zetten het duwmechanisme op de pot. Na vijf minuten kan je de filter al naar beneden duwen, en is jouw versgemalen koffie klaar om gedronken te worden.

Peugeot zet met dit innovatieve concept alweer een handig twee-in-één toestel op de markt. Dankzij de precisie van de molen wordt lekkere koffie zetten kinderspel. En met haar elegant design mag de Paris Press gewoon op ons aanrecht blijven staan. Handig en mooi: de ideale combinatie!

Kom te weten waar je de Paris Presse van Peugeot kunt kopen:

Klik hier om producten in te laden

Reageer