Een nieuw jaar, een nieuw voornemen. Alleen zijn deze eens de euforie van de start gepasseerd is, lastig vol te houden. Tenzij je dicht bij jezelf blijft. BEKA Cookware nodigt je met de Artist-pan uit de instinctieve chef in je te voeden en op de figuurlijke tafel te toveren. De robuuste en toch erg pure Artist-pan ondersteunt de professionele en hobbykok met kwaliteit en authenticiteit, en overtuigt tegelijk met knappe looks en krachtige prestaties. Een staalharde combinatie van de Artist die eerder dit jaar werd bekroond met de Red Dot Award.

De Artist-pan is een volmaakte harmonie van kwaliteit en artistry. Gemaakt van blauw koolstofstaal is de Artist onbuigzaam en onvermoeibaar. In die mate dat de prestaties van de pan beter worden na veelvuldig gebruik. Hoe donkerder de binnenlaag, hoe beter de antikleefeigenschappen. Allemaal volledig PFAS-vrij.

Deze technische uitmuntendheid houdt de Artist evenwel niet tegen van ook met z’n design hoge ogen te gooien. Het gehamerde metaal van de pan, de klinknagels en het handvat voelen puur en aards aan en laten je zo in contact komen met je rauwe, authentieke culinaire zelf. Het gehamerde patroon en materiaal op de schaal van de pan verzekert een uitstekend en intens contact tussen ingrediënt en pan, verdeelt het vet gelijkmatig over het oppervlak en zorgt zo voor verrukkelijke gekarameliseerde en krokante resultaten.

BEKA Cookware introduceert de Artist-pan dit najaar in haar gastronomische gamma voor het grote publiek en gaat met een Red Dot Award op zak meteen ijzersterk van start. De prijs is een verzilvering van het vakmanschap en de kunde waarmee BEKA Cookware telkens weer het plezier en de prestaties in keukens wereldwijd verhoogt.

Om de puurheid van de Artist-pan extra in de verf te zetten, wordt deze gelanceerd met een campagne met Tom Degroote van ’s lands bekendste slager Dierendonck die de authentieke kookervaring van de pan perfect vat. Op ambachtelijke oerwijze wordt de intrinsieke zuiverheid van de pan en z’n gebruiker in woord en beeld omgezet. Een gevoel van oprechtheid en kwaliteit die de Artist-pan van goed voornemen tot erfstuk verheft.

Klik hier om producten in te laden

Reageer