Van hobbykok tot sterrenchef achter eigen fornuis: de kookhype lijkt maar niet uit te doven. Voor wie denkt dat dat gepaard gaat met heel wat dure toestellen: think again. Dankzij zijn retrofuturistische premiumdesign, intuïtieve gebruiksersinterface en bijna zestig voorgeprogrammeerde recepten serveer je met de Whirlpool SupremeChef microgolfoven in een handomdraai haute cuisine bij jou thuis.

Eén toestel, talloos veel bereidingen

Voor je een stoomoven, yoghurtmaker, friteuse, grill, convectieoven enzovoort enzovoort in huis haalt, weet dat je ook één toestel kunt kopen dat al die functies aanbiedt: de SupremeChef. Een microgolfoven gebruik je vandaag echt niet alleen maar om restjes op te warmen. De SupremeChef is een veelzijdig toestel waarmee je snel allerlei lekkers klaarmaakt. Bovendien bespaar je met het apparaat veel ruimte in de keuken. Die kun je dan weer gebruiken om al die mooie kookboeken uit te stallen.

Gezond, snel en veelzijdig koken

Met de SupremeChef wil Whirlpool je creatiever uit de hoek laten komen. Het toestel helpt je thuis op een professionele en ongelooflijk eenvoudige manier koken, dankzij tal van handige functies en een kookassistent. Zo kun je groentjes stomen zonder voedingsstoffen kwijt te spelen, een perfect lauwe appelcake presenteren op een druilerige winterdag of zonder schuldgevoel een berg knapperige aardappelbolletjes eten bij een spannende film. SupremeChef serveert het je allemaal. De krachtige combinatie van precieze technologie, intuïtief gebruik en eenvoud zorgen er bovendien voor dat elke kookervaring stressvrij en zelfs leuk is.

Tal van bereidingswijzen

Met de SupremeChef  kun je afhankelijk van het model tot vijf bereidingswijzen toepassen, zodat je met dit ene toestel zo goed als elk recept klaarmaakt.

Stomen
Door voedsel te stomen behoud je nog beter de voedingswaarden. Met het stoomaccessoire pas je de populaire kooktechniek op een eenvoudige manier toe in de SupremeChef. De stomer heeft een inhoud van maar liefst 2,7 liter, goed voor een gestoomde maaltijd voor drie personen. Je hebt keuze tussen één of twee stoomkamers. Zo kun je twee ingrediënten tegelijk stomen zonder dat de smaken zich vermengen.

Patisserie uit de microgolf
Je kunt in de SupremeChef even goed een taart bakken als in een gewone oven. Extra troef is dat je de temperatuur uiterst nauwkeurig afstelt, met sprongen van amper 5 °C.

Gezond frituren
Het Dual Crisp-systeem maakt dat je zelfs krokante frietjes kunt bakken in de microgolfoven, en dat zonder toevoeging van olie. Het dual emission-systeem zendt de microgolven vanop twee locaties uit, waardoor je perfecte crispresultaten krijgt, zowel boven- als onderaan. Eén mast zendt microgolven door de hele binnenruimte. Die dringen door tot in de kern van het voedsel. De tweede richt zijn stralen rechtstreeks op de speciale Crispplaat, waardoor die extra heet wordt. Zo krijgt het voedsel vanbuiten een knapperige korst, terwijl het vanbinnen toch heerlijk sappig blijft en de juiste structuur, voedingswaarden en smaak behoudt. Met de Crispplaat is het zelfs mogelijk om voeding zonder olie te frituren, wat natuurlijk een stuk gezonder is. Hiervoor combineert het toestel de kracht van de Dual Crisp met het forced convection-systeem en de krachtige grill.

Opwarmen en ontdooien
Opwarmen en ontdooien zijn nog altijd de populairste functies van een microgolfoven. Dat doe je met de Supreme Chef dan ook moeiteloos. Handig is de ontdooifunctie voor brood.

XXL grill
De krachtige grill van 1200 watt over de hele breedte van de oven staat in voor lekkere crunchy grillresultaten. Laat die gegratineerde ovenschotels maar aanrukken!

Auto Recipes
De SupremeChef heeft een hele hoop recepten in het geheugen. Een soort digitaal kookboekje dus. Je hoeft alleen nog de eenvoudige instructies te volgen om zo’n veertig internationale klassiekers uit de microgolfoven te toveren. Keer op keer krijg je een perfect resultaat. De ideale manier om snel een lekkere hap op tafel te zetten. Daarnaast bevat het geheugen een aantal volledige menu’s en enkele Crisp Fry-recepten. Die laten je toe om gezond te frituren zonder olie.

Handig voor chefs
Het toestel heeft nog enkele handigheden. Zo kun je met de Keep Warm-functie je bereiding warm houden op 40 °C. Wie graag pizza of wafels bakt, weet dat het soms moeilijk is om de ideale omstandigheden te creëren om het deeg goed te laten rijzen. In de SupremeChef kan dat op 38 °C. Het dual emission-systeem laat ook boter en chocolade perfect smelten, of kaas (Hallo fondue!). En voor de granola-liefhebbers onder ons: je grilt je nootjes en granen niet alleen snel klaar in de microgolfoven, er is ook een speciale functie om zelf je yoghurt te maken.

Klik hier om producten in te laden

Reageer