Nog één week voor Halloween. Bij Cuizine.be zijn we rond deze herfstperiode ontzettend fan van een heerlijke, warme (pompoen) soep. Met onze selectie must-haves laat de gezellige sfeer niet lang op zich wachten.

Peugeot muskaatmolen

Een snuifje kruidige muskaatnoot in je soep maakt ‘m helemaal af. Omdat voorverpakte gemalen muskaatnoot niet kan tippen aan het pittige aroma van de versgemalen variant creëert Peugeot een eigen elektrische kruidenmolen voor dit populaire kruid.

Deze floater houdt  je kruiden samen

Nooit meer takjes uit de soep vissen: dat is mogelijk dankzij de floating basket van Finum. Net zoals een theezakje haal je alle kruiden in één keer uit de kookpot. Eenvoudig concept, maar het maakt soep koken een stuk gemakkelijker.

Klik hier om producten in te laden

Het perfecte soepservies

Soep smaakt nog beter wanneer je ‘m serveert in een mooi soepkommetje. Deze varianten zijn bijzonder geschikt om je handen rond te vouwen wanneer je onder een warm dekentje, vanuit de zetel, van een warme soep geniet.

Soepen aan tafel?

Met deze serviessetjes heb je een compleet soepservies in huis waarmee je moeiteloos je gasten imponeert.

What’s in a soup – soepcollectie van Le Creuset

Klik hier om producten in te laden

Serviezenset van Cosy & Trendy

Soup Passion van Villeroy & Boch

Klik hier om producten in te laden

Deze soepmakers doen het werk voor je

Weinig tijd om handen of geen zin in het vuil maken van potten? Dan is een elektrische Moulinex soepmaker dé uitgelezen oplossing. Je doet de ingrediënten in de kom, kiest het geschikte programma en het toestel brouwt zelf een lekker soepje.

Klik hier om producten in te laden

De Fritel warmhoudplaat

De XXL warmhoudplaat is uiterst geschikt voor het opwarmen van borden en kommen en het warmhouden van gerechten (en soepjes!). Met z’n praktische handvaten en snoerloze werking is hij eenvoudig te gebruiken. Je hoeft slechts 15 minuten op te warmen voor 2 uur warme gerechten!