Nog twee dagen te gaan voor het Halloween-weekend. Wie zelf nog een feestje in elkaar wil steken, heeft dus nog ruim de tijd. Met deze snacks en decoratie maak je het dit jaar éxtra gezellig.

Griezelige snacks bij de film

Een grote kom zoete popcorn met een beetje vanille en caramel door gemengd: wat wil je nog meer bij het bekijken van een griezelige Halloween-klassieker? Als je voor een iets meer geavanceerde snack wil gaan, dan kun je je fantasie de vrije loop laten bij het maken van deze Rice Krispies. Marshmellows, rijstcornflakes en kleurstof, dat is alles wat je nodig hebt.

[gap height=”20″]

De origineelste hapjes

Moeilijk hoef je het niet te maken. Met een beetje fruit, Oreo’s, knackworstjes en snoepdecoratie uit de bakafdeling raak je al een heel eind. Gezond of lekker vettig – aan jou de keuze.

46ade54da9af38a65cff558bb378a61fhalloween-2halloween-3Halloween partyhalloween-6halloween-5

[gap height=”20″]

Geen party zonder punch

Een punch is een vooraf gemaakte cocktail die gasten op een feestje zelf kunnen bijschenken. Gebruik het sap van herfstfruit zoals appelen, mandarijntjes, peren en druif en vul aan met rum, vodka of een goede scheut Cointreau. Een leuke manier om je punch extra spooky te maken is door het toevoegen van plastic ogen, spinnen en ander speelgoed. Of je kunt bijvoorbeeld griezelige hoofden uit appels snijden om te laten drijven, of een bevroren hand: simpelweg te maken door een rubberen handschoen vol water in te vriezen.

halloween partyhalloween partyhalloween-7

[gap height=”20″]

Decoreer het huis

Feestelijke decoratie wordt kinderspel met de Halloween collectie van Cosy & Trendy. Ga je voor Scary Halloween of Happy Halloween? In beide thema’s vind je tal van originele creaties om huis en tafel mee te versieren.

Klik hier om producten in te laden