Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal. Het is de ideale bondgenoot om vlees perfect te grillen zonder dat je moet toezicht houden op het kookproces.

Deze intelligente grill meet namelijk de dikte van jouw sappige steak en houdt rekening met het aantal stukken vlees om de kooktijd ervan automatisch aan te passen voor een perfect resultaat. De machine bevat een nieuwe intuïtieve kookassistent met aftelklok die je waarschuwt wanneer je klaar bent met bakken.

Dankzij 12 automatische programma’s kan je ook kip, vis, groenten en vele andere voedingsmiddelen bereiden zonder dat je ze hoeft te controleren. De verwisselbare bakvormen maken het ook mogelijk om wafels te bakken, of om het product om te zetten in een mini-oven voor verschillende recepten. De bakplaten kunnen perfect gereinigd worden in de vaatwasser, wat betekent dat grillen nog nooit zo eenvoudig is geweest! De perfecte keukenhulp om je gasten zonder problemen op hun wenken te bedienen, ongeacht hun voorkeuren qua product of bakwijze.

Maak kennis met de OptiGrill van Tefal in jouw dichtsbijzijnde verkooppunt:

Klik hier om producten in te laden

Reageer