bauknecht kosmos greeploze oven

Strakke keukens, zo weinig mogelijk hindernissen, glanzende eye-catchers… Het zijn elementen die je vaak terug ziet in hedendaagse keukens. De consument wil zo weinig mogelijk afgeleid worden door storende zaken. Bauknecht speelt met hun Kosmos iXelium gamma hier mooi op in. Het eindresultaat is verbluffend.

Blikvangers

De inbouwapparaten die uitgerust zijn in het Kosmos design springen meteen in het oog. Maar met een mooi toestel alleen ben je niet veel.  De geavanceerde technologie, de uitgebreide functies samen met het moderne design maken van deze inbouwtoestellen echte pareltjes.

De Kosmos-lijn bestaat uit een turbo-heteluchtoven, een combistoomoven, een compacte oven met microgolfovenfunctie, een warmhoudlade en een decoratieve dampkap. Deze toestellen zijn telkens uitgerust in dat strakke greeploze kleedje. Het verwondert je dan ook niet dat het gamma in de prijzen is gevallen.

Focus op detail

De toestellen zijn een match voor elke stijlvolle en moderne keuken waarbij de focus op de details ligt. Bauknecht slaagt erin om met het Kosmos-gamma de keukenbeleving van elke soort kok naar een hoger niveau te tillen.

De toestellen zijn uitgerust in iXelium, een materiaal dat heel wat voordelen biedt in de keuken. Zo behoudt het materiaal langer zijn natuurlijke uitstraling en is beter bestand tegen krassen. Daarnaast is het makkelijker te reinigen en je hebt er geen speciale producten voor nodig.