Maak kennis met de nieuwste telg in de GreenPan-familie: de Steamy! Stomen is één van de gezondste manieren om te koken, en wij maken het jou extra makkelijk. Dit stoominzetstuk is slim ontworpen om maximaal de aroma’s, vitaminen en kleur van jouw ingrediënten te behouden. Neem gewoon je favoriete kookpot van 24 cm. Vul ‘m voor de helft met water, zet de stoominzet erop en klaar! Gestoomde groenten, vis, rijstgerechten, dim sum,… De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt zelfs een hele maaltijd bereiden: stapel gewoon twee of drie Steamy’s op elkaar en let the magic happen.

Wat maakt de Steamy zo bijzonder?

 • SLIM ONTWERP
  De golvende bodemstructuur tilt de ingrediënten omhoog en zorgen samen met de ‘steaming jets’ voor een optimale stoomcirculatie. Zo worden jouw ingrediënten efficiënt en gelijkmatig gestoomd langs onder- en bovenkant. Steamy is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, wat dit ontwerp mogelijk maakt.
 • 2-IN-1
  Doet dubbele dienst als vergiet om de ingrediënten te spoelen voor het koken. Dat bespaart jou weer tijd, kastruimte en afwas.
 • AANSLUITENDE PASVORM
  Blijft goed zitten op je 24cm kookpot. De siliconen rand voorkomt dat stoom ontsnapt. Energiezuinig en efficiënt!
 • STAPELBAAR
  Een hele maaltijd in één keer: stapel je Steamy’s om tijd en energie te besparen.
 • HET OOG WIL OOK WAT
  ​De strakke vormgeving en uitvoering in verschillende trendy kleuren (cream, green, blue) maakt stomen fun.
 • FREE STEAMER GUIDE
  Bij elke Steamy zit een gratis stomer-gids. Handig om snel mee aan de slag te gaan!
Klik hier om producten in te laden

Reageer