greenpan infinity

Greenpan was de eerste die pannen een keramische antikleeflaag gaf. Ook deze keer blijven ze hun pioniersrol behouden door de aanhoudende innovaties in hun technologieën. Hun nieuwste paradepaardje is de Infinity coating. Waarom deze zo spectaculair is, lees je hier!

Infinity

Antikleefpannen zijn zeer gewild op de markt. Logisch, want de pannen kan je eigenlijk voor zo goed als alles gebruiken, zijn makkelijk schoon te maken en zorgen voor een gezondere kookwijze aangezien je minder vetstof nodig hebt.

infinity label greenpan

Door de jaren heen werd de antikleeflaag, door alle aanbieders, steeds op punt gesteld en gevaarlijke stoffen werden geband. Greenpan stelde op Ambiente hun nieuwste keramische antikleeflaag voor: de Infinity.

Opbouw

De pannen die uitgerust zijn met de Infinity antikleeflaag hebben maar liefst 5 lagen in totaal gekregen. Allereerst zorgt de onderste laag voor de compatibiliteit op inductie kookplaten. Vervolgens komt er een keramische antikleeflaag op. De derde laag is een aluminiumlaag die voor de warmtegeleiding in de volledige pan zorgt. Dan komen de diamantkristallen in de vijfde laag en last but not least komt er nog eens een keramische antikleeflaag.

Greenpan Infinity antikleeflaag

Waarom diamanten?

Diamanten zijn het sterkste materiaal dat er op aarde bestaat. Diamantkristallen hebben van nature uit antikleefeigenschappen. Bovendien geleiden diamanten tot 4 keer beter de warmte dan koper . Daarnaast zijn de diamantkristallen zeer sterk en dus krasbestendig. Geen nood dus als je er met een vork in zou krassen. De pannen die met de Infinity coating uitgerust zijn, zijn dus ideaal voor dagelijks intensief gebruik. Bovendien mag je deze pannen na gebruik gewoon in de vaatwasser steken. Geen extra poetswerk en perfect voor elke dag, wat zoek je nog meer?

Ontdek ook de andere pannen van Greenpan

Klik hier om producten in te laden