De nieuwe Mayflower-collectie van Greenpan neemt je met zijn retro design mee naar de keuken van vroeger. De vintage kleur en de mooie houten grepen maken van deze 9-delige set een eye-catcher waar je elke hobbykok of liefhebber van de gezonde keuken blij mee maakt!

Innovatieve design

Het design mag dan wel doen denken aan vroeger, voor deze collectie werd gewerkt met de nieuwste technologieën! Zo heeft de collectie een speciale keramische Thermolon antikleeflaag – hét handelsmerk van Greenpan.

De antikleeflaag werd bovendien versterkt met diemanten voor een extra sterk en duurzaam bakoppervlak, waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verdeeld. De energiebesparende bodem is geschikt voor alle vuren, ook inductie. De koele, houten grepen zorgen voor een comfortabele grip én dankzij de antikleeflaag op de binnen- en buitenkant zijn de potten en pannen gemakkelijk te reinigen.

Gezond & veilig

Greenpan is een ambassadeur in gezond keramisch antikleefkookgerei en werd bekend door zijn 100% natuurlijke keramische Thermolon antikleeflaag, zonder schadelijke stoffen.

Zoek de verkooppunten van de Mayflower-lijn op via Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer