Stoer design

De GreenPan™ Craft collectie is puur, authentiek en verfijnd in één. De collectie is gemaakt met hoogwaardige materialen voor intensief dagelijks gebruik, terwijl mooie details zorgen voor een elegante finish. De gegoten handvaten met een zwarte titanium PVD coating en het deksel in hoogwaardig roestvrij staal zijn afgewerkt met fijne geëtste details voor een luxueuze look en feel.

Het slimme design zorgt voor 25% extra bakoppervlak en het gebruik van verzonken klinknagels creëert een naadloze, makkelijk te reinigen binnenkant. Het design van deze collectie doet denken aan de klassieke carbon steel pannen, maar dan met een moderne twist.

Gezonde keramische antikleeflaag

De GreenPan™ Craft collectie is voorzien van een Thermolon™ Infinity Professional keramische antikleeflaag, verstevigd met diamant. De antikleeflaag is extreem sterk en garandeert een snelle en gelijkmatige warmteverdeling voor uitstekende kook- en bakresultaten.

Bovendien heb je minder vetstof nodig en is de antikleeflaag in een handomdraai weer schoon. De kwalitatieve aluminium body heeft een energiebesparende Magneto™ inductiebodem die geschikt is voor alle vuren. Alle items uit deze collectie mogen in de oven en in de vaatwasser voor maximaal comfort. GreenPan™ Craft is gemaakt met passie voor kwaliteit en oog voor detail. Het is de ultieme collectie voor een unieke kookervaring!

Bewonder alvast de hele collectie via Niwzi.be en ontdek de verkooppunten:

Klik hier om producten in te laden

Reageer