De missie van GreenPan is duidelijk: onze keuken PFAS-vrij maken. Vorig jaar lanceerde het Belgische merk een revolutionair gamma keukentoestellen met PFAS-vrije keramische antikleeflaag. In oktober breidt het assortiment verder uit met maar liefst vijf toestellen! De nieuwe Contactgrill, XL grill/Tepapanyaki, twee unieke Airfryers en het Gourmetstel zijn verkrijgbaar in tijdloos zwart. Met deze must-have keukentoestellen wil GreenPan je leven makkelijker maken. Gezonder koken gaat hand in hand met dagelijkse inspiratie in deze knappe ontwerpen. Echte pronkstukken voor jouw aanrecht!

BISTRO GOURMETSTEL

Gezellig gourmetten, grillen en zelfs pannenkoeken bakken: met dit toestel kan het allemaal! Met een grote bakplaat, 8 antiaanbakpannetjes en 8 spatels heeft het gourmetstel alles voor een geslaagd etentje. De bakplaat heeft een unieke Thermolon VoltTM PFAS-vrije antikleeflaag, waardoor je met minder vetstof bakt op hoge temperaturen. Bovendien is de plaat omkeerbaar, met ruimte voor grillen en bakken aan de ene kant en uitsparingen voor pannenkoekjes aan de andere kant. De pannetjes in koolstofstaal zijn voorzien van een PFAS-vrije antiaanbaklaag. De schoonmaak achteraf is dan ook een koud kunstje. De plaat mag zelfs de vaatwas in! Acht personen kunnen aan tafel schuiven rond het Gourmetstel. Perfect voor jouw feestje, familiebrunch, teppanyaki-avond met vrienden en zo veel meer!

Klik hier om producten in te laden

BISTRO CONTACTGRILL

Een snelle panini, gegrilde groenten, zelfgemaakte hamburgers … Met de Contactgrill maak je jouw healthy fastfood gewoon zelf! Een etentje met vrienden? Dan klap je deze multitasker open tot gourmet of teppanyaki. Zo bak of grill je met meerdere mensen tegelijk! Ontbijt, lunch of diner? Met zes programma’s bereid je hamburger, rund, kip, spek, worst en vis elke keer perfect!

De omkeerbare grill- en bakplaten zijn voorzien van een Thermolon Volt™ keramische antiaanbaklaag. Deze werd speciaal ontworpen voor elektrische apparaten en bevat geen PFAS. Je kan de Contactgrill dus goed heet laten worden zonder dat er schadelijke PFAS vrijkomen. Bovendien heb je minder olie of vet nodig bij het bakken. Lekker (en) gezond! ​ De platen neem je er makkelijk uit en kunnen zo de vaatwasser in.

Klik hier om producten in te laden

BISTRO XL AIRFRYER

Frietjes uit de airfryer? Heerlijk! Met de XL Airfryer bereid je smaakvolle gerechten met véél minder olie! Bak extra grote hoeveelheden dankzij de inhoud van 7,2 liter. Zo voorzie je 4 tot 6 tafelgenoten in één keer van een portie. Wat onze airfryers speciaal maakt? De PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat er geen schadelijke PFAS vrijkomen tijdens het bakken. De XL Airfryer maakt het je bovendien makkelijk. Zin in goudgele frietjes, krokante kip of luchtig gebak? Deze airfryer doet het denkwerk voor jou, dankzij 11 one-touch voorinstellingen! Achteraf veeg je alles makkelijk weer schoon.

Programma’s: frieten, kip, kippenbouten, groente, spek, vis, biefstuk, garnalen, dessert, bakken, diepvriesvoeding

BISTRO AIRFRYER MET DUBBELE ZONE

Frituren met hete lucht? Da’s gezonder bakken met minder vetstof! De GreenPan airfryers zijn ook nog eens voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag, die ervoor zorgt dat er geen schadelijke PFAS vrijkomen tijdens het bakken. Da’s dubbel gezond bakplezier! Met deze Dual Zone airfryer maak jij in een handomdraai volwaardige maaltijden voor het hele gezin. Dankzij de twee apart instelbare lades met handige glazen vensters bak je verschillende ingrediënten tegelijkertijd. Zo bak je in de ene lade bijvoorbeeld kroketjes en in de andere groente of vlees. De slimme Sync Air-technologie zorgt ervoor dat alles tegelijk klaar is! Makkelijk te bedienen én makkelijk schoon te maken.

Programma’s: frieten, kip, kippenbouten, groente, spek, vis, biefstuk, garnalen, bakken

Klik hier om producten in te laden

ELITE XL GRILL / TEPPANYAKI

Met de nieuwe Elite XL Grill / Teppanyaki bereid je grotere porties! Dankzij het supersized bakoppervlak gril je moeiteloos grote stukken rundsvlees, gevogelte of vis. De verwisselbare platen zijn voorzien van GreenPans Thermolon VoltTM PFAS-vrije keramische antikleeflaag, die speciaal ontworpen werd voor elektrische apparaten. Kies voor de grill- of de teppanyakiplaten, óf combineer de twee dankzij de apart instelbare platen. Met de XL Grill / Teppanyaki experimenteer je naar hartenlust! Na afloop kunnen de platen bovendien gewoon in de vaatwas. Binnen grillen? Geen probleem! Dankzij de speciale ‘Less Smoke’-functie heb je minder last van rook in huis.

Klik hier om producten in te laden

De keukentoestellen zijn vanaf oktober te koop bij alle erkende verkooppunten. De Elite XL Grill / Teppanyaki is verkrijgbaar vanaf november.

 

 

 

Reageer