Steeds vaker kiezen we voor een koelkast en diepvries met passend design. Daarom lanceert Whirlpool de Grand Side by Side-reeks. Een mooi paar om te zien, met een extra vlak design. Waar twee toestellen normaal gezien veel ruimte in beslag nemen, past dit duo netjes in een nis van 120 cm.

Dankzij de slimme Xlent Fit-lay-out van de deuren en de plaatsing van de scharnieren, kun je de Grand Side by Side zelfs in een hoek tegen een muur zetten. Je kunt de deuren zonder problemen volledig openen én de lades uittrekken. De wieltjes onderaan maken de toestellen eenvoudig verplaatsbaar, zonder krassen op de vloer. Ook binnenin is extra veel ruimte gecreëerd, voor een vlot overzicht.

De 6TH SENSE FreshControl-technologie zorgt ervoor dat de temperatuur na het openen van de deur snel weer op niveau wordt gebracht. Bovendien zorgen sensoren ervoor dat de vochtigheid en temperatuur in zowel de koelkast als diepvries optimaal blijven. Dankzij de ventilatie is de temperatuur in de hele koelkast dezelfde. Zo kun je voeding tot vier keer langer bewaren in vergelijking met een Whirlpool-toestel zonder 6TH SENSE.


Het NoFrost systeem van de diepvriezer zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat. Ontdooien behoort tot het verleden! Diepgevroren voedsel plakt niet langer aan elkaar, etiketten blijven altijd leesbaar en de voedingswaren blijven langer houdbaar. En omdat er geen ijsvorming ontstaat, kun je altijd elke centimeter ruimte gebruiken.

FreezeControl vermindert temperatuurschommelingen in de hele vriesruimte tot een minimum, dankzij een innovatief temperatuurbeheersysteem. Vriesbrand wordt daarmee tot 50%* gereduceerd en het voedsel behoudt zijn kwaliteit en kleur.
* Op basis van resultaten van SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH, een onafhankelijk instituut, waarbij een Whirlpool-koel/vriescombinatie met FreezeControl-technologie vergeleken wordt met een Whirlpool-koel/vriescombinatie zonder FreezeControl-technologie.

Klik hier om producten in te laden