Nu de winter een versnelling hoger schakelt, willen we ons ervan verzekeren dat onze gezinsleden dagelijks hun dosis vitamines binnen krijgen om hun weerstand op te krikken. Tijd is meestal het grootste obstakel om gezond en gevarieerd te koken en dat is nu net de focus van Braun. Ze zijn op zoek gegaan naar innovaties om koken sneller én aangenamer te maken, zonder het minder gezond of lekker te maken. Enkele tips om je gezondheid deze winter een boost te geven.

Maak zelf een gezonde maaltijd

Wanneer we het druk hebben of gestrest zijn, grijpen we snel naar suikerrijke snacks of  fastfood, maar tijdens de winter geven we ons immuunsysteem beter een boost met een rijk tussendoortje of een gezonde maaltijd. Denk aan veel fruit, seizoensgroenten, granen en noten. Een heerlijke smoothie op basis van groenten én fruit bijvoorbeeld. Even tijd nemen om te koken zorgt bovendien voor minder stress, waardoor je ook minder vatbaar wordt voor een verkoudheid of zelfs griep.

Meer vitamines

Geef tijdens de winter de voorkeur aan ingrediënten boordevol antioxydanten en ontstekingsremmende eigenschappen. Een ontbijt met wafeltjes op basis van haver en banaan, een heerlijke pompoen- of kastanjesoep als lunch en een heerlijke notencrumble uit de oven als dessert. Noten zijn namelijk rijk aan onverzadigde vetten, vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ga er dus zeker mee aan de slag deze winter!

Duik samen de keuken in

Koken hoeft helemaal geen tijdsverlies te zijn. Samen koken geeft families tijd om te praten, mooie momenten te beleven, te lachen en daarna ook te genieten van het heerlijke eten. Steek dus samen de handen uit de mouwen voor wat qualitytime met familie!

Kies de juiste keukenhulp

Het is niet altijd makkelijk om harde ingrediënten zoals noten en pompoen te verwerken, maar met een goede keukenhulp zoals de MultiQuick 7 staafmixer van Braun maak jij deze winter nóg sneller gezonde maaltijden boordevol vitamines. ‘s Werelds eerste ACTIVE Blade technologie zorgt voor 250% meer actief snijoppervlak* doordat zowel de voet als het mes van de staafmixer op en neer bewegen. Zo is het eenvoudig om de hardste ingrediënten met minder inspanning te pureren. Dankzij de Easy SmartSpeed-technologie kan de snelheid van de mixer intuïtief aangepast worden door simpelweg één knop in te duwen. Een grof of fijn resultaat in no time en zonder onderbrekingen! Bovendien beschikt de unieke Braun POWER Bell Plus-staafmixervoet over een innovatief extra mesje, voor een optimale verwerking van grote, harde stukken. Extra handig is de SPLASH Control-technologie die ervoor zorgt dat de keuken proper blijft, zelfs als het hele gezin samen kookt!

De MultiQuick 7 staafmixer van Braun is verkrijgbaar met of zonder accessoires:

 

Klik hier om producten in te laden

 

*Vergeleken met Braun staafmixers zonder ACTIVE Blade staafmixervoet.

Reageer