Met Boska kan je altijd genieten van een kleine verwennerij. Een chocoladekrul op je zondags taartje, verse chocoladeschilfers op de boterham, of heerlijk genieten van een smeuïge chocoladefondue tijdens een romantische avond… Het klinkt misschien als veel werk, maar dat is het helemaal niet. Boska heeft alle accessoires in huis om je zorgeloos te laten genieten. Wij gingen aan de slag in onze Cuizine.be testkeuken.

We startten met de Choco Fondue Marie. Dit stijlvolle setje maakt gebruik van de “au bain-marie” methode. We gieten heet water in het grootste potje, en zetten er het andere in. Vullen met gesmolten chocolade, op de houder zetten en Marie is al klaar voor gebruik. Onderaan kan je een theelichtje aansteken voor urenlang chocoladeplezier. Het waterbad zorgt ervoor dat de warmte mooi verdeeld wordt en de chocolade niet té warm wordt: geen klonters, aangebrande restjes of bittere smaak.

Met de Choco Kruller Marmer maken we – letterlijk – in een handomdraai mooie chocoladekrullen. Dankzij de marmeren voet blijft de chocolade koel en neemt hij geen vocht op. Het koperen snijmechanisme glijdt zacht over de chocoladedisk, waardoor er flinterdunne krullen ontstaan. Perfect om een eenvoudig dessert mee op te leuken.

De Choco Flaker tovert chocoladestukjes om in fijne schilfers voor op je cappuccino of dame blanche. Zelf gebruiken wij hem graag bij het ontbijt, om rechtstreeks op onze boterham te strooien. Snel en makkelijk!

De Boska chocolade-accessoires zien er daarenboven prachtig uit met hun eigentijds design en trendy koperen accenten. Eenvoudig in gebruik én mooi om te zien!

Krijg je meteen zin om aan de slag te gaan met chocolade? Niwzi.be vertelt je waar je ze kunt kopen:

Klik hier om producten in te laden

Reageer